Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Shranjevanje fiziološke raztopine 30.12.2009 20:12:33
|
|
|
|
malecka
|
Mislim da je rok uporabe 7 ali 14 dni. Tako smo mi začeli, kar z lastno proizvodnjo ko potrebujemo fiziološko...
|
|
RE: Shranjevanje fiziološke raztopine 30.12.2009 20:29:26
|
|
|
|
nynna
|
Jaz mislim, da če jo uporabljaš za recimo nos in ne za oči, ni potrebno da je sterilna in tako jo lahko uporabljaš tudi dlje kot 14 dni. Jaz jo in nimamo nobenih težav. Za oči jo pa ne bi.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje fiziološke raztopine 30.12.2009 23:31:08
|
|
|
|
Ksantipa77
|
Tudi jaz sem jo za čiščenje nosa imela kar dolgo. Saj je le slana voda
|
|
|
|
RE: Shranjevanje fiziološke raztopine 31.12.2009 10:04:37
|
|
|
|
madela
|
Jaz si pa kupim tisto za injiciranje,ko jo lahko ven dobiš samo z iglo in je potem ostane dlje časa sterilna. Shranjujem pa na sobni temperaturi.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje fiziološke raztopine 31.12.2009 13:07:46
|
|
|
|
livia
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz si pa kupim tisto za injiciranje,ko jo lahko ven dobiš samo z iglo in je potem ostane dlje časa sterilna. Shranjujem pa na sobni temperaturi. Mi imamo tudi to za injeciranje - Braunova se reče, mislim da. Jo pa porabimo liter v 5 dneh tako da ni panike. Uporabljamo jo za nos. Čistimo zjutraj in zvečer obema z 20 ml injekcijo. Sedaj jo delam sama, a polnim v to Braunovo plastenko in shranjujem na sobni temperaturi. Za oči kupim majhne sterilne ampule.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
duhovi in nadnaravnodanuskaAli verjamete v duhove in nadnaravne nerazložljive pojave?ja (
31%)
ne (
32%)
delno (
37%)
Število vseh glasov: 81Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!