Ulla80
|
jst ji dam eno životinjsko carstvo na dan, ji je kul, k slikco pol nalepva, čokolado ponavadi meni odstopi pa tud to ni vsak dan, kdaj se noben ne spomne. seveda poje tud kak piškot, jih vedno skupi pečeva pa pravi da so njeni, si pristavi pručko in ga vzame iz škatle, ne težim, to je max. 2 do 3 na dan. bombonov do sedaj nismo, ampak jih očitno v vrtcu dobijo, ker je začel s temi bombončki težit....tko da mam kake mehke doma, pa če se že spomni, ji dam dva, tri, da jih poje in pol greva mal zobe sčohat. to je to. seveda je kdaj kaka izjema, ko poje več, kak dan pa tudi nič. stari starši so druga pesem, me tolk jezi ker tamala niti sama ne reče, ko že laufata za njo s keksi itd., ma so slabš kt otrok drgač j pa volk na sadje, cele lube dneve teži jabko bi, bnanano bi, mangarino bi, pomarančo bi, rozine bi..... hvalabogu je tko. aja, pa nikol ne delam neke fame okol teh sladkarij, če bo pridna, kao za nagrado itd. pa pred kosilom, da nima občutka da so pa zdej sladkarije neki vau.