Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je danes ob tej uri še kdo tukaj? 29.12.2009 10:50:20
|
|
|
|
Colt
|
Aha, na vratu...ej Klemy, moraš takole gledat...kaj če bi te (Bog ne daj) recimo vsekalo na kakem bolj...hm...intimnem mestu. In bi se ti še kr mogla skos ''čohat''. Si predstavljaš to? Sej pol bi tut folk mislil da maš uši...ampak bi bilo mnogo nerodneje... Ja mal sem za hece dons
|
|
RE: a je danes ob tej uri še kdo tukaj? 29.12.2009 10:53:59
|
|
|
|
Klemy82
|
A misliš, da jaz pa vem.... pa edino včeraj sem si naredila čop zjutraj, odkar imam novo frizuro si ga nisem, ker imam malo prekratke lase in mi lezejo ven, in sem taka letala po bajti, po kurilnici, na sprehod sem šla en krog, medtem, ko je moj pico pekel, po kosilu se pa začnem čohat..... do zvečer je ratala bula in me je moj k dežurnemu peljal... je rekel, da je huda reakcija na pik žuželke... pa tudi zdravnik je malo hecno pogledal, me je vprašal, če sem bila na dopustu kje v kakih toplih krajih.... jah, očitno je pretoplo pa še vse živo lazi okoli...
|
|
RE: a je danes ob tej uri še kdo tukaj? 29.12.2009 10:56:38
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Aha, na vratu...ej Klemy, moraš takole gledat...kaj če bi te (Bog ne daj) recimo vsekalo na kakem bolj...hm...intimnem mestu. In bi se ti še kr mogla skos ''čohat''. Si predstavljaš to? Sej pol bi tut folk mislil da maš uši...ampak bi bilo mnogo nerodneje... Ja mal sem za hece dons C...c...c... Eh, nč, Miška pa Colt, pridna bodita še naprej, moj gospod se je zbudil iz zimskega spanja pa gremo mal v civilizacijo.
|
|
RE: a je danes ob tej uri še kdo tukaj? 29.12.2009 10:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
klwemy, uzivaj....jst se pa psihicno pripravljam za drmanje po bajti....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?