|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokrivanje čez rokice
26.12.2009 17:35:44   
PC Baby
Moj sinek je star 8 mesecev in ga ponoči še vedno pokrivam s kouterčkom tako, da mu rokice zunaj pustim, kot so nam svetovali v materinski šoli. Ne spomnim pa se do kdaj je treba tako počet, oz. kdaj ga lahko pokrijem čez roke, da bo OK?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokrivanje čez rokice
26.12.2009 17:39:00   
Anonimen
jst tamaliko kar zavijem v kovtercek, z rokicami vred. spi pa na boku in ima rokice pokrite.

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pokrivanje čez rokice
26.12.2009 17:44:54   
Katy78
Da je treba načrtno rokice zunaj puščati nisem pa še nikjer slišala. Jaz ga imam itak samo v vreči, tako da ima roke vedno zunaj. Sicer pa ne verjamem, da ti bo otrok celo noč ležal z rokami pod koutrom - no, vsaj naša vrtavka ne bi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pokrivanje čez rokice
26.12.2009 17:50:51   
Reby
Naš je star 4 mesece in ga nikoli nisem pokrivala čez rokice, jih ima vedno zunaj - naj bo pokrit s kovtrčkom ali pa če je v vreči. 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pokrivanje čez rokice
26.12.2009 17:51:52   
Urska09
Jaz tudi še nisem slišala tega. Naša že kar nekaj mesecev spi v vreči in pokrita s kovtrčkom. Tudi čez rokice. Če ne so čist ledene (v spalnici imamo kar mrzlo). No, zdaj sem ji pa kupila debeloooooo spalno vrečo z odebeljenimi rokavi in spi kot polhek. Ne rabi več kovtrčka.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pokrivanje čez rokice
26.12.2009 18:26:10   
mama_milchy
naša je stara 9mesecev pa tudi če ji rokice pokrijem z dekico al kovtrčkom, jih ˝privleče˝ ven in nima pokritih nikoli;
tudi starejši ni imel nikoli pokritih rokic; vreča in rokice so ble zunaj

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pokrivanje čez rokice
26.12.2009 18:52:33   
baby blue
Naša je stara 3 mesece in jo kar lepo čez roke pokrijem z kovtrčkom... Včasih potem sama rokico da ven... Spi pa na boku

_____________________________

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pokrivanje čez rokice
27.12.2009 22:40:26   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

Jaz tudi še nisem slišala tega. Naša že kar nekaj mesecev spi v vreči in pokrita s kovtrčkom. Tudi čez rokice. Če ne so čist ledene (v spalnici imamo kar mrzlo). No, zdaj sem ji pa kupila debeloooooo spalno vrečo z odebeljenimi rokavi in spi kot polhek. Ne rabi več kovtrčka.


Naš skoraj 5-mesečnik ima roke ves čas zunaj, ni šans, da mu jih pokrijem in je tudi že imel ledeno mrzle, zato mu sedaj po ta novem gor dajem rokavičke user posted image  Spi pa v spalni vreči, čez ima še kovterček, ki pa ga hitro zbrca v obliko šotora. Zato smo mu tudi kupili žakeljček.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pokrivanje čez rokice
27.12.2009 22:56:18   
zmajaz
Fora je v tem, da če ima recimo rokice ob telesu in ga pokriješ tako, da so torej rokice not, si lahko potem, ko rokice dvigne in položi nazaj h glavi, s tem hkrati povleče odejo čez glavo. In dokler ni toliko velik, da se zna tudi odkriti brez težav, to seveda ni ravno dobro.

Drugače pa naša 2 oba (stara skoraj 8 mesecev in 2 leti) spita v spalni vreči (taki brez rokavov) vse od tiste starosti, ko sta se začela obračati in tako tudi razkrivati. Oblečeno pa imata: ta mali dvojne dolge rokave, ta večja pa samo spodnjo majico + pižamico, pa nimata nikoli zjutraj hladnih rokic, čeprav sta vreči brez rokavov.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pokrivanje čez rokice
28.12.2009 19:50:29   
škorpijončica

Moja mala ni nikoi čez rokice pokrita, ker vedno spi na hrbtu z dlanmi nad ušeski in pravijo, da je otrok zdrav če ima tako gor rokice in če so le-te mrzle. Mrzle rokice ne  pomenijo, da otroka zebe, ampak da ne uravnava dobro tel. tem. Če vas skrbi, da ga ne bi zeblo, potipajte, če so tople nadlahti. Pri nas imamo tudi mrzlo v spalnici pa me nič ne skrbi, spi pa v dveh rokavih- bodi in majčka ponavadi. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pokrivanje čez rokice
28.12.2009 20:27:57   
Petka09
Naša spi v dvojnih dolgih rokavih (bodi in pižamica), v vreči brez rokavov. V sobi je nekje 19 stopinj. včasih ima mrzle rokice proti jutru, vendar me ne skrbi, saj ima pa nogice potem v vreči tople kot v pečici user posted image . Ker so rokice zunaj, je logično, da so mrzle.
Se je v bistvu niti ne bi upala pokrivat s čim, ker četut si zna pri zdajšnjih 8 mescih dol potegniti, me vseeno skrbi,da bi se čez glavo pokrila in se zaradi preutrujenosti ne bi znala oz. zmogla odkrit. Tko da se najbolj varno počutim ,da je samo v vreči.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pokrivanje čez rokice
28.12.2009 20:28:19   
sanelaa
naš Luka je star 14 mesecev pa ima oblečeno pižamo + spalno vrečo brez rokavov. jaz ga dodatno pokrijem z dekico preden grem spat, pa potem zjutraj kose zbudim spet. Vmes je pa odkrit oz. samo v spalni vreči.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pokrivanje čez rokice
28.12.2009 22:02:22   
nejcko
Naša bo stara eno leto, pa sploh ni pokrita niti ne spi v vreči. čim jo pokrijem, pa čeprav samo malo čez noge, skoraj živčnega faše user posted image
Sta pa tudi starejša dva otroka spala odkrita do cca 4. leta.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?