Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj naj naredim z malancanom? 24.6.2005 9:43:09
|
|
|
|
Magi*
|
hojla Boni*, se pridružujemo v klub bolnih in neješčih dojenčkov:(( po zobku je kazalo na bolje, zdaj pa tako "mastno" kašljanje... malancan lahko olupiš, na drobno narežeš in pripraviš skupaj z bučkami, dušiš, mogoče malo olivnega olja zraven. za odrasle ga znam sicer pripravit na tisoč in en način, samo kaj ko tile naši piškoti še ne morejo jesti čebule, česna, paradižnika...ali pač? ima pa malancan zelo močan okus tko, da vprašanje, če mu bo teknil:zmeden2:
|
|
|
|
kaj naj naredim z malancanom? 24.6.2005 9:44:16
|
|
|
|
Primoza
|
Melancan ni primeren za 6 mesečnika.
|
|
|
|
kaj naj naredim z malancanom? 24.6.2005 9:46:03
|
|
|
|
Magi*
|
no evo, potem pa sploh ni dileme:)
|
|
|
|
kaj naj naredim z malancanom? 24.6.2005 9:48:03
|
|
|
|
BONI*
|
Hm, maš prav! Mogoče je res bolje, če mu dam kaj bolj običajnega, ko je pa že itak zako bogi. Najbrž kaj bolj sladkega. Jaz mu ne dajem še nič z čebulo,česnom in paradižnikom in mu po moje še dolgo ne bom. Veš, pri nas je bilo isto. Prejšen teden smo jokali, ne spali in ne jedli zaradi prvega zobka, potem je bilo en dan končno spet vse OK, no potem pa je revček takole zbolel. Lp, Boni
|
|
|
|
kaj naj naredim z malancanom? 24.6.2005 9:50:18
|
|
|
|
BONI*
|
O, Primoza, najlepša hvala za to informacijo! Sem mislila, da je:zmeden: Se mi je zdelo, da sem v paparici brala, da že lahko:zmeden2: No, pa sej sem se itak že premislila. Bo kar kaj sadnega in bolj okusnega dobil. Kdaj pa potem lahko dobi malancane? Lp, Boni
|
|
|
|
kaj naj naredim z malancanom? 24.6.2005 10:04:16
|
|
|
|
Pajaca
|
Ja tale paparica je bolj tko.... že pri 9m daje gobe, pa sem slišala da jih tam ene 4-5 let sploh ni dobro dajat otrokom. Tko da jo mal priredi. Pri nas je tam pri kakšnih 8m dobila že rižoto s zelenjavo in not je bil tud malancan. Ampak moja je čist nezahtevna.... nismo mel problemov s prehrano (ne z alergijami, ne s krči, ne s driskami....) Tko da ne vem če sem čist taprava za nasvete o tem kdaj kaj dat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?