|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 8:19:15   
Alika
Jz bi ga namreč zelo rada kupila,pa mi je mal problem it:kuza: na fakulteto za šport.
Zdej bi pa prosila,če katera ve ali se ga da naročit po telefonu,pa da mi ga pošljejo po pošti.
Njihova stran men ne dela.Takoj k se prklopim,mi vse ugasne :hudicek:in tud za kakšno tel. št.ne morm pogledat.:((:((
Če pa bi bla katera tako prijazna:bravo:,pa bi mi ga kupila in poslala ji bom pa tudi neskončno hvaležna.:sloncek::sloncek::sloncek:
Torej lepo pozdravljene vse,pa ne se spražit na sončku.
Alika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 8:25:02   
ma-ja
Jaz imam tistega ta oranžnega, ki je malo večji od rdečega. Pri nas se ni obnesel. Lahko ti ga prodam po simbolični ceni, če rabiš tega.
Sporoči na privat!

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 9:32:21   
violinski
Alika, njihova spletna stran deluje samo v Internet Explorerju, ti pa verjetno uporabljaš kak drug brkljalnik?

Drugače je še najboljše, da pišeš mail na dorica.sajber@sp.uni-lj.si Ona je vodja projekta in zasigurno vem, da odgovarja na maile.

Srečno!

p.s. to je pa z njihove strani:

Naročila in prodaja:

preko interneta (obrazec desno)
tel.: 041/953-656 pon 10.00 - 12.00
in čet 12.00 -14.00

tel.: 01/518-15-36 vsak večer

na Celovški 287, 1000 Ljubljana

e-pošta: plavanje@plavanje-dojenckov.com

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 9:34:04   
Žirafca Helena1
naročiš ga lahko preko e-maila: dorica.sajber@sp.uni-lj.si

So pa po 5.500,00 vsak

:miska:

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 9:35:23   
Žirafca Helena1
no, pa me je virtuoznica:)-:)-:)- prehitela.

:miska:

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 10:49:01   
Nia30
Jaz sem ga pri tej dorici naročila že pred več kot enim tednom, pa obroča še nisem dobila. Kako dolgo ste pa ve čakale, da so ga vam poslali?

Lp

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 11:17:43   
Tinna
Nia30 najboljši, da pokličeš al pa še enkrat mail pošlješ. Jaz sem ga tudi čakala štiri dni in pol sem tej gospej še enkrat poslala mail, da samo preverjam, če je naročilo prišlo in kdaj lahko pričakujem dobavo. Odgovorila mi je že tisti dan in čez dva dni je bil fredov obroč pri nas. :bravo:

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet ta fredov obroč
24.6.2005 11:29:34   
Alika
Hvala za vse informacije!
Pozdravček!
Alika

(odgovor članu Alika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?