|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   18 mesecev
23.12.2009 22:49:41   
cina
Prosim za kakšen predlog za božično darilo za 18mesečno punčkouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 18 mesecev
23.12.2009 23:05:49   
Anonimen
Našo npr. ful zanimajo zdej punčke, ki jih slači, oblači. Pa seveda glavniček, ogledalce, torbico, denarnica...

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2009 23:20:19   
cina
hvala. kolk je pa stara? kaj pa knjigice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2009 23:22:36   
Anonimen
stara je 18 mesecev. Knjigice so totalno nezanimive. Jih samo razmeče. Vse tiste z živalmi je pač ne zanimajo, ker zna že vse povedat kdo je na sliki, oponaša jih že od 10 meseca.
Zdej je pri nas faza šminkanja, punčkanja, pokrivanja z dekico in dajat punčke spat, pa dudo tlačit v usta...

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2009 23:29:34   
mate0ja
naša je dobila dons eno grozno piskajočo blagajno. Očitno je deda mraz zadel terno z njo. Pri nas so knjige zakon, tavžntkrat na dan jih prelistamo in "preberemo". Sicer pa s plastičnim setom za kuhanje ne moreš falit. Če pa za našo kupuješ bi pa rabl kako oblekco za baby borna, ker je tamala tok zagreta da ne slači ampak trga obleke iz dojenčkov user posted image user posted image .

Didlina za vašo bo pa verjetno treba poseč že po knjigicah z malimi tiskanimi črkami user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2009 23:30:46   
Anonimen
Moja pa je trenutno navdusena nad voznjo vozicka z dojenckom.Je tko smesna,ko viza po stanovanju,pa je kje prepreka,potem se pa tooolk muciuser posted image
Knjigic sem ji par kupila,pa ni nekega hudega navdusenja,se najraje ima revije za odrasle al pa kaksne z igracami,ali pa albume s  slikami.
Kaksen set za pripravo caja npr.,tabla za risanje-kracanje,kjer se z enim potegom vse pobrise....moja bo dobila lik iz risanke Spongebob-to risanko obozuje,me zanima kaksno se ji bo zdelo darilo.
Ima 19m.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2009 23:33:09   
Anonimen
uuuu, kaj me caka drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image
po dveh fantih si sploh ne morem predstavljat, da bom dojencke, pa kuhinje, pa salcke, pa barbike kupovalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2009 23:37:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

uuuu, kaj me caka drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image
po dveh fantih si sploh ne morem predstavljat, da bom dojencke, pa kuhinje, pa salcke, pa barbike kupovalauser posted image

Ti bom kar jaz celo cka poko lahko pripeljala. Pri nas je tega toooolko, da glava peče.

Ampak ne razumem zakaj punčke vse zloži na mizo tako, da so obrnjene z glavo dol.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2009 23:38:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Ti bom kar jaz celo cka poko lahko pripeljala. Pri nas je tega toooolko, da glava peče.

Ampak ne razumem zakaj punčke vse zloži na mizo tako, da so obrnjene z glavo dol.user posted image

se priporocamuser posted image

omg...z glavo navzdol????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2009 23:42:17   
cina
uuu....hvala za tolk idej. Jutri pade šopinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2009 23:43:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cina

uuu....hvala za tolk idej. Jutri pade šopinguser posted image

Ja, šoping ja. Sam da ti ne bo kakšna teta prodajalka podtaknila kataloga z otroškimi igračami za punčke, kjer je seveda vse roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bo kuj tamala začela mami kupila tole, pa toleuser posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2009 8:36:56   
mateyka

ja halooo, zato ker je tako ven prišla na svet, ne? user posted image user posted image

naša pa trenutno noro riše in slika. flomastri, ki se dajo sprat so zakon, pa kuliji in čopiči ter tempere. tako da če kupiš samo risalne liste je čist ok user posted image
ima pa zalogo lego duplo in unico kock, ki jih redno zlagamo in mali štedilnik na katerem pečemo in kuhamo ter set posodic za kuhat,ki jih poleti tud nesemo sabo. samo mislim, da bi isto kupila tud sinu, če bi ga mela in bi bil zainteresiran. ne vidim razloga zakaj fantki ne bi smel kuhat.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2009 12:44:22   
cina
mateyka- moji fantki bodo tudi kuhali!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2009 13:59:27   
mateyka
cina user posted image
nauči jih kekse pečt - bodo imeli stalne oboževalke že ful zgodaj user posted image user posted image user posted image
midve bova okoli novega leta "krstile" novo kuhinjo od frenda in bomo z njegovo punco pekle linzer kekse  user posted image in une novoletne - "razne oblike za zrezat" kekse al kaj so že user posted image v glavnem partey in packarije ter obenem sladko in dobro - žurka user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?