Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PUNCE !!!!!!!!! pomoč prosim 23.6.2005 23:34:50
|
|
|
|
m_m
|
Nekje je sigurno kak okvirček z enimi čudnimi znakci. To skopiraš in preneseš pod svoje nastavitve na RR v okvirček kratek opis. To je to če ne pa mal pobrskaj po RR. O tem se je že veliko pisalo... lp Maja
|
|
|
|
PUNCE !!!!!!!!! pomoč prosim 23.6.2005 23:37:39
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
m-m hval samo kaj ko jaz nisem tako spretna kar se ang..tiče če bi jo znala bi sigurno znala tudi to , da pa so punce o tem čvekale pa verjamen samo ne vem kdaj ker nimam veliko časa sem se učila za maturo!!!!!!
|
|
|
|
PUNCE !!!!!!!!! pomoč prosim 24.6.2005 0:02:49
|
|
|
|
benika
|
Čaki, nej probam še jaz!!!!
|
|
|
|
PUNCE !!!!!!!!! pomoč prosim 24.6.2005 0:11:43
|
|
|
|
benika
|
No, evo, pa mam... Tkole gre ta sistem. 1. Odpri internetno stran http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php 2. Ustvari si željen trakec (na vrhu izbereš pravi datum, pol pa klikneš na trakec, ki ti je najbolj všeč) 3. internet ti pol vrže naslednjo stran, kjer ti da na voljo tri kvadratke, ki imajo notr čudne znake. Postavi se v prvi kvadratek ( na vrhu kvadratka piše HTML use in email, webpages, MSN, & some forums) 4. Dvakrat klikni besedilo v prvem kvadratku, da se obarva modro 5. Nato klikni na desni miškin gumb in izberi Kopiraj oz. Copy 6. Potem pojdi v tvoj RR profil in se postavi z miško tja, kjer piše Kratek opis 7. Spet klikni na desni miškin gumb in klikni Prilepi oz. Paste. Na koncu še potrdi spremembe in to je to. Upam, da bo tole dovolj nazorno in ti bo uspelo. Sporoči, kakšen je bil rezultat. lp
|
|
|
|
PUNCE !!!!!!!!! pomoč prosim 24.6.2005 7:35:00
|
|
|
|
puncica
|
no še jst mal po kmečk, ko pritisneš Prewiev prekopiri tist kar je v okvirčku nad katerim piše: HTML use in email, webpages, MSN, & some forums pa seveda daš v opis.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?