Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 23.12.2009 22:55:05
|
|
|
|
zmajaz
|
To velja za podatke o medletnem uveljavljanju te olajšave, ki ga morajo oddati izplačevalci dohodkov, ki so to olajšavo upoštevali pri obračunu plač.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 23.12.2009 22:58:25
|
|
|
|
gold fish
|
...delodajalec mora oddati do 31.12.09, fizične osebe, ki med letom niso uveljavljale vzdrž. članov pa do 31.1.2010...sem včeraj preverila na DURSU....
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 9:31:48
|
|
|
|
silvy
|
Hvala obema. Bo kar držalo.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 10:22:12
|
|
|
|
mini86
|
kje pa dobiš to vlogo..a loh mene moj uvelavla če nisva poročena in sem študentka..tamauga pa tud
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 10:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.dohodnina.com/si/forum/ Tukaj lahko vprasas kar ti pade na pamet in vedno dobis odgovor.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdrže... 24.12.2009 11:03:14
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kje pa dobiš to vlogo..a loh mene moj uvelavla če nisva poročena in sem študentka..tamauga pa tud Seveda te lahko (in otroka seveda tudi) - zunajzakonska zveza je glede tega praktično enakovredna, kot če si poročen. Vlogo si pa lahko natisneš z Dursove spletne strani - če imaš pa slučajno kako spletno bančništvo, pa lahko tudi tisti certifikat uporabiš za oddajo vloge prek e-davkov.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.12.2009 11:04:14 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?