Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ograja - ovira pred stopnicami 23.6.2005 23:02:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
moji sestri sta ja starša iz Nemčije prinesla, pojma nimam za ceno :zmeden2:
|
|
|
|
Ograja - ovira pred stopnicami 23.6.2005 23:03:35
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Videla sem jih v Arielu in Baby centru...so pa okrog 10000 sit... Verjetno so še kje...
|
|
|
|
Ograja - ovira pred stopnicami 23.6.2005 23:12:20
|
|
|
|
mtd
|
HOJ, mi imamo stopnice takole sredi hodnika in vodijo GOR, na eni strani je zraven stena, na drugi pa nič, pa sva vso večnost iskala kaj pametnega, da bi se fajn lahko prišraufalo in blo varno, ko pa je mali padel z 2. štenge, naju je streznilo, hvala bogu si ni nič naredil, ampak vseeno, sva še bolj iskala, pr nas ni šans de kej najdeš tak zakompliciranega kot mi2 rabiva, pol pa sva se domislila, na prvo štengo sva dala eno vlko rožo + velko kišto za rože, težko, notr pa čevlje, in ne boš verjela, štenge ga sploh ne zanimajo več! sicer ga pa imam vedno na očeh, ko je tam. lp
|
|
|
|
Ograja - ovira pred stopnicami 23.6.2005 23:45:28
|
|
|
|
bunkica
|
meni pa se zdi,da sem to vidla enkrat v enem prospektu od baby centra....ni pa glih daleč nazaj......tak,da kar tam vprašaj,za ceno pa nisem sigurna..... :rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.6.2005 6:59:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ograja - ovira pred stopnicami 24.6.2005 7:00:30
|
|
|
|
dory
|
Pri nas jo je dedi kar sam naredu po meri...tiste v bc niso tok kul k majo se na tleh precko in se clovk tam ubije ce ne pazi...so pa okol 5 jurjev:zmeden2:...vsaj takrat so ble...
|
|
|
|
Ograja - ovira pred stopnicami 24.6.2005 8:18:17
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo imeli "home made"
|
|
|
| Stran: [1] |
vrednost idejenada56Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?manj kot 100 eur (
20%)
od 100 do 250 eur (
7%)
od 250 do 500 eur (
20%)
več kot 500 eur (
53%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!