|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
23.6.2005 15:14:25   
rija
Samo sem nas pomaknila gor, pa da nadaljujemo.
Le ta, nič ne štrajkamo, pa še dopust sem morala odpovedati. No dva v bistvu. Na enega bi naj šla z mojim spl. zdravnikom, pa mi je prepovedal! Pa sem mu rekla, saj te imam vendar sabo, kaj hočeš boljšega? Ne pusti se prepričati.
Tako, da se bomo letos kar doma razvajali, kolikor se bo dalo. Se mi pa že sline cedijo ob vsaki sliki morja in plaže.
Pa ostale, boste doma ali greste kam*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice
23.6.2005 15:32:23   
lonja
Hojla vsem skupaj,

no, prvi del dopusta je že za nami. Sva bila z mojim dragim in seveda našo malo :duda: na Krku, pa sva morala dans nazaj pridet, ker imam jutr nuhalno, sicer pa smo v 11.tednu. Upam, da se bo jutri že kaj videlo, bova tudi očka s sabo vzeli (-a). Pol se bomo pa po pregledu odpravili nazaj na morje, ki mi očitno ful paše. Tale teden je namreč prvi brez slabosti po štirih groznih, ko sem bruhala non stop in to večinoma popoldne po službi.Upam, da boste tud ostale že kaj kmalu odšle kam na lepše, ampak se beremo, na vsak način, ok...

Lepo vas vse pozdravljam, zlasti januarčice!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice
23.6.2005 18:15:38   
Lumpi
Joj, kok je vroče......

No, jaz oa komej čakam, da grem na dopust. Sem se dones odločila, da bom dopust podaljšala na 14-dni in ne za 10.
Tko da upam, da se bom res spočila od službe. Kar ne grem na bolniško, pa čeprav mi je G rekla, da bi me lahko dala, sam nevem kaj bi napisala kot vzrok.

Upam, da ostale lažje prenašate te soparne dneve in da ste že mimo dnevom, ko vam je bilo slabo.

LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice
23.6.2005 20:54:34   
LE&TA
No, mi trije pa jo bomo mahnili malo proti Bovcu, mava tam ene znance, ki nam oddajo vikend, ga majo ob izviru enga potočka! Je res ful lepo tam! pol pa še mal proti Prekmurju, k mojemu :love: domov, pa še novico jim morava povedat, ker so še edini ki ne vejo! So predaleč, pa naju ni tko mikalo kot pri meni doma ko se vsak dan vidimo!! Tam bo takoj fešta!:sloncek: Sej sam še to čakajo!! pa kak dan jo bova mahnila na morje, da se moja pikica nadiha morskega zraka!! V bistvu se bova sproti zmišljala kam in kdaj!! kamor nas bo peljalo!

A vam buši kej raste!? meni se zdi da se počasi oblikuje na okroglo, me pa še vedno napihne proti večeru! Čez 1 teden mam spet pregled, 7.7. pa NS!
Vam sporočim kako bo!

Še vedno se čuvajte in božajte si bušije!! A si že mažete proti strijam? No jst sm začela z otroškim oljem, počasipa bom začela tudi s kremo proti strijam!!

Zdej sm vam pa naložila! Bodte fajn in si pišemo!:rozica:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice
23.6.2005 22:15:03   
renan
Joj trebuh..Jaz ne vem, če sem se tako zredila ali se mi že kaj pozna. V glavnem vse hlače so mi pretesne..Prej sem imela št.36 zdaj pa 38 komajda oblečem. Sem v 11. tednu, je mogoče da se to že nosečnost pozna?
Jaz se mažem proti strijam, ker mi je prijateljica svetovala, da se je bolje čimprej začet..Po moje je pa večino odvisno od genov, če jih dobiš ali ne..
Kam pa greš v Prekmurje? Tudi jaz se odpravljam jutri v moje ljubo rodno Prekmurje. Tam niti na internet ne utegnem...
Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice
24.6.2005 7:13:08   
rija
Ja če pa že vse v Prekmurje pridete, pa se dobimo na kavi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice
24.6.2005 8:05:25   
simonas
Pozdravljene!

Jaz pa sem imela ravno včeraj pregled v 10. tednu in je za zdaj vse ok. Nisem se še zredila (celo 1 kg imam manj), so pa mi prav tako vse hlače pretesne. Tako sem šla včeraj v shoping in sem si kupila dvojne udobne lanene hlače, da mi bo fajn...

Drugače pa mi je še vedno kar precej slabo (sploh zjutraj) in pa če moram kje dolgo stat ali pa bit v kakem zaprtem prostoru...

Mi pa bomo šli na dopust koncem julija. Komaj že čakam. Šli pa bomo menda na Kolpo malo za spremembo.

Simona

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice
24.6.2005 10:05:24   
sonček balonček
Jaz sem imela včeraj NS in je bil super rezultat. Dete je brcalo in se vrtelo kot noro. Na vseh prejšnjih UZ pa tega ni bilo videti. Upam, da bom po naslednjem pregledu 5.7. lahhko šla v službo, ker trenutno moram mirovati. Morje imam rezervirano in upam, da bom takrat že zaključila z bolniško.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice
24.6.2005 10:25:06   
Žan Luka
Živijo! Mi gremo na morje v torek in sicer na Brač. Upam da me bo slabost mal minila. Ko pridemo nazaj grem na NS, 11.7. pa v službo:( .
LP:nosecka:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice
24.6.2005 13:26:50   
pikica*
Midva z :love: jo bova pa tikend mahnila malo domov na Dolenjsko (no, tako kot skoraj vsak vikend:)). Prejšnji vikend sva bila na Krku, vendar ugotavljam, da mi vožnja sploh ne ustreza. Cel vikend sem bruhala še bolj kot ponavadi, potem sem bila pa v ponedeljek in torek tako boga, da sem komaj stala. V sredo in četrtek je bilo bolje, danes me pa spet nekaj daje. S pridobivanjem kil se pa ne obremenjujem, ker sem kakšno kvečjemu izgubila (po hlačah sodeč...tehtnice itak sploh nimam:)-). Ja, tile prvi tedni so res zoprni. Bo pa kasneje toliko lepše:)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarčice
24.6.2005 14:29:38   
LE&TA
Renan in rija, a pol ste ve iz Prekmurja? Moj :love: je iz Dokležovja!?
Če ste kej tam okoli se pa res lahko dobimo, ma ne na kvici, raj na kakem sladoledu, pa malo pogučamo!!

:sloncek:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarčice
24.6.2005 16:02:47   
rija
Ja, jaz sem iz MS.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarčice
24.6.2005 22:32:34   
renan
Jaz sem od Grada. Ne bi prišli na izlet sem?:)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarčice
25.6.2005 12:38:55   
LE&TA
rija in Renan, midva prideva v Prekmurje konec julija, do takrat je še kar nekaj časa, če ste za se pa lhko res dobimo. A boste šle rodit v MS? Al pridete mogoče do Postojne!?:)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarčice
26.6.2005 0:28:56   
rija
Nikakor MS. Razen če bom rodila v 10 min. Sem zvedela za super možnost v Avstriji, ki mi je 1,5 ure bližje od postojne. Ea obvezno. Javim, ko zvem kaj več.
Za konec julija pa definitivno drži.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?