|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 14:31:12   
rainbow
Marčevke, kaj je zdaj?? Ni več časa za rr??

jaz pa ga še vedno najdem, blazno pogrešam pogovor z ljudmi, ki niso otroci :), delam v šoli, tak da se ne čudit, če se mi že meša, ker srečam samo do 10 ljudi na dan, pa še to so vedno isti:)-

ok, kak so kaj vaši :duda:? kakšne vragolije se gredo?
kako vas jezijo?:)-

Moja Enja je ful pridna, upam, da ne bom kaj prehitro rekla;)
Uradno je našla palec in z njim parkrat tudi zaspala, ne vem, al naj bom vesela, al ne, pravzaprav sem, dude pa itak noče, pa je niti ne silim.

Danes mi sploh prav noče jest, pa se ne sekiram, ker je zelo debela, imamo v pon posvetovalnico in cepljenje, potem pa bomo videli, koliko smo nabrali v tem mesecu.
Kolki so super lepi, kaj pa od vaših??

javite se kaj

lep pozdrav:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 14:48:08   
Ninica
pozdrav!

Tudi mi smo rodili marca. Moja hčerkica je precej velika, (rada papca) pri dveh mescih je imela 60,5 cm in 5940g. Prav tako kot tvoja je začela sesati palčka (dude noče!), tudi v vozičku se več noče voziti, ker v njem leži, ona bi pa rada gledala naokrog - tako, da se nosimo:zmeden2: (je zelo , zelo radovedna), spimo zelo malo (vse skupaj 3 ure čez dan).
Drugače je pa tudi ona zelo priden dojenček :). Slikanje kolkov imamo komaj naslednji teden - upam, da bodo tudi naši lepi:)

LP

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 15:04:52   
beba76
Jaz sicer nisem bila predvidena marčevka, pa me je moj :duda: presenetil, tak da se lahko javim med vami.

Pravkar sva prišla iz posvetovalnice, kjer sva dobila eno pikico v bedrco. Mali je v avtu zaspal, tak da še ne vem, če bo kaka reakcija na cepivo. Upam, da ne!

Drugače pa je naš dojenčak ful priden, kot vsi, ki smo rojeni marca (tudi jaz sem). Palca še ni našel, sesa kar celo rokico. Z dudo se matramo in jo mažemo z nekini sladkimi kapljicami, a nam ne gra najbolje od rok oz. jezika.

Radoveden je 100/uro in kar naprej obrača glavico, tak da je zadaj čist brez las. V vozičku neznansko uživa in nasploh je ful pridno, nerazvajeno dete - zaenkrat.

Tak, zdaj pa se je zbudil in grem, ker bomo papcali.
Se še javim kaj. ;)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 15:07:36   
nanav
Hi!

Rainbow, jaz sem tudi 30 letna profesorica iz MB, mamica 3 mesecne puncke.

Moja bejbi je tudi pridna, vcasih sesa prstek, vcasih pa kar celo rokico...dude tudi niti slucajno noce.
Celo noc lepo vsi prespimo, tako da si jaz naberem energije za cez dan.
Komaj cakam na tretji pregled, da vidim koliko je zrasla..po domacih meritvah je ca.63cm. Sitnari ponavadi takrat, ko je utrujena, pa ne more zadremat.

Bom pa pri kopanju pocasi opustila cebricek, ker mislim, da bi v banici lazje brcala.

Pa pa;)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 15:29:30   
Wahoo RR
Evo, še nas :)

Seveda smo na RR...vsaj jest...rada preberem kej...

Mi še vedno spimo celo noč...zdej že kr skos po 6 ur, pa pol še 2-3...super...Čez dan pa kokr je...če jest z njo ležim, lahko spi tudi 4 ure...včasih ima pa že 15 minut zadost. Ampak me nč ne moti, sej spi ponoči.

Cepljeni smo bili pred 2 tedni, je bilo ok. Zrasla je na 58,5 cm...Tehta pa 5450 g.

Duda včasih pali...večinoma pa si obe roki porine v usta in jih cuza...včasih pa palec slučajno zaide notri in pol je ful žur ga sesat :) :) :)
Slini se pa kar precej...
Aja, pa zdej k je pogruntala da jo glava oziroma vrat uboga, ji je ful dobro k jo z rokicami povlečem v sedeč položaj...in pol ful gleda okrg - kje jo kdo glda, hehe

Zunaj smo veliko, vozička pa očitno ne mara več...zelo težko da je notri...Pa zdej ima eno obdobje, k sam jest palim. Pri vsakem začne jokat. No, razen očija seveda. Upam, da bo minilo.

V nedeljo imamo pa že krst...Bo fešta, komaj čakam...da se mal naklepetam, hehe

no, fajn uživajte v teh lepih dneh...


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 15:30:47   
mala maja
Mi smo tud stari tri mesce in mamo doma zlato ribico.

Ja naš tud noče dude:(( (vsi trudi do sedaj so zaman) zato pa včasih vlečemo celo roko al pa kar obe skupaj:)-:)-:duda::)-:)-
Naš se že pravali na desni bok in pol na trebušček da pase kravce, pa full smo radovedni skoz hoče bit pokonci sploh noče slišat da bi ga kdo mal v ležečem položaju nosil okoli:zmeden::zmeden: ja v vozičku uživamo pa skoraj vedno takoj zspimo, mamo pa zdej eno obdobje k se nočmo vozt z avtom-ne vem mogoče vročina ker ne maram s klimo vozt k ma vse očke prehlajene.
V kopanju uživamo 100 na uro, pa drugač smo kar pridni gremo spat ob 19 redko kdaj kasneje ampka nikoli po 21h pa ponoči spimo pol do 6h. Jemo pa enkrat ponoči.

Po mojih meritvah smo veliki okoli 64 cm in imamo 6800g do 7000g. Mava šele 28 posvetovalnico pri treh mesecih(beri 3m in 18d:zmeden2::zmeden2:)

pa pa :metulj:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 21:38:33   
fipi
Ojla!

Da se vam še jaz javim in napišem nekaj besed o mojem sončku :duda:. Čez dan jemo na 2 uri včasih na tri ure. Spimo 2 uri dopoldne in 3-4 ure popoldne. Ponoči jemo samo okrog 2 oz. 3 ure.

Dudo je zamenjal s celo roko in jo kar veselo sesa :zmeden:. Radovednost je njegova vrlina :)-, tako, da je najbolj vesel, če ga kdo nosi in mu razkazuje okolico. V vozičku vedno zaspi :bravo:, ne mara pa se voziti z avtomobilom :grrr:.

Ma drugače je pridem, da ga ne bom preveč pohvalila ;). V primerjavi z njegovo sestrico je pravo nasprotje. In kot pravijo je vsak otrok drugače in s to trditvijo se tudi strinjam.

Čao, pa lepo se cartajte. :sloncek::sloncek:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 22:32:08   
eva1
No pa še midva:)
Luka je postal res pridkan sonček;)! Ful se že sam zamoti, veliko spi, in skratka res priden(trkam)-je pa imel en obdobje (2-3 tedne) k se je sam dru:((! No ampak je hvala bogi minilo:bravo:!
No je pa res, da moram biti skoz na vidiku, ker če me ne vidi, je jok in stok:zmeden2:!
Spimo ponoči celo noč(od devetih zvečer, do 9 zjutraj, s tem da se dojiva vmes ob 5-6h zjutraj)! Podnevi pa spi 2x po 2-4 ure! Uglavnem, ko se zbudi je ful dobrovoljček, sam smeji se in vriska, pol pa čez kašni dve uri že rata:zaspan: pa gre spet spat!
No naš tut ful sesa roko, včasih prstek, vse nosi v usta( plenice, igrače, mojo roko...), ful se slini..

V vozičku je priden, v avtu ponavadi zaspi...

Je pa ful velik-sicer je bil na sistemackem velik 62 cm, ampak po naših meritvah je 65cm(je ati tut pravi velikan, bi blo čudno, da bi bil pa Luka majhen), nosiva pa že št.74!

Jaz sem uglavnem čist zaljubljena v njega:love::love::love: , pomeni mi vse, vse na svetu!!!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   trimesečniki-kako ste kaj?
23.6.2005 22:41:41   
rainbow
Joj, kak lepo da se vas je toliko javilo, vidim, da so naši mali nadebudneži vsi zelo v redu in se lepo razvijajo in napredujejo;

je pa res luštno zdaj že z njimi, ko se smejijo; Enja se že kar zamoti v ležalniku, pod vrtiljakom, v vozičku je tudi pridna, v glavnem je sploh ne rabim več dosti nosit:bravo::bravo:

bomo videli, kaj nam prinese četrti mesec:metulj:

lepo ajajte:rozica:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Strah ob uvajanju v vrtec.
Admin

Česa vas je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

Da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil. (0%)

Da bodo vzgojiteljice do otroka grobe. (50%)

Da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile. (0%)

Da se bo otrok poškodoval. (0%)

Da me bo otrok strašno pogrešal. (0%)

Da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile. (50%)


Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!