Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 13:59:12
|
|
|
|
rainbow
|
Lep pozdrav Mariborčanke! saj vem, boste rekle, da sem razvajena, ampak resnično nimam časa sploh po trgovinah hodit, bi pa rabila nekaj za oblečt, pa ne predrago, pa ne staromodno, pa zdaj ko sem še bolj pri ta močnih...:sloncek: (ta vitker. ni treba odgovarjat, razen če ste kaj vidle;)) ste sigurno ve kaj hodile zase kupovat, kje bi kaj pametnega imeli?? kake hlače-lanene, pa majice za čez rit, da se ne vidi?? kaka ideja?? lp:rozica:
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 14:07:18
|
|
|
|
lutka
|
Emporium-Evans.........tukaj imajo kar nekaj lepih modelov :bravo::bravo: drugače sem si pa jaz preko Neckermana kupila hlače iz lana........za 4 tisoč sit........in se zelo vredu nosijo lp
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 15:30:37
|
|
|
|
snorlax
|
Vsekakor Emporium - Evans. Maš vse od klasike, do modernejših kosov. Cene so pa tudi različne od nizkih do visokih. Kvaliteta je kar OK. Jaz sem zadovoljna. L.p.:)
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 16:01:35
|
|
|
|
Anja
|
Skoraj najceneje: Takko in moja sivilja :)
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 16:09:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
včasih je bila na Slovenski (tam nekje pri Amadeusu) ena specializirana trgovina za močnejše postave, a je ni več :zmeden2: drgač ima H&M kolekcijo BB (Big is Beautiful), sam ne vem, če je v MB-ju, v Grazu (Shoping center West) je ziher ;)
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 16:29:37
|
|
|
|
Anja
|
V h&m je BB (MB) samo majo prekratke modele (prekratke hlacnice) Anja z debelo ritjo in dooooolgimi nogami + celulit + XXXX :sloncek: :nosecka:
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 23.6.2005 23:05:52
|
|
|
|
rainbow
|
Anja, ti si dobra :)-:)-:)-:)-:)- ah, v Europark težko pridem, bolje center; sem se spomnila na Sariko na Gosposki:zmeden: tam sem že kupovala, ko sem bila noseča. no, morda se katera še kaj spomni, ker še ne vem, kdaj mi bo uspelo it v podvig :sloncek:
|
|
|
|
MB-oblačila za močnejše?? 3.7.2005 19:06:17
|
|
|
|
Anja
|
Kje je ta Sariko, sem cula ze full hvale, da majo XXXXXXXXXL stevilke ;) Vem da je v MB, kaj vec pa ne...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......