kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. za sex je pa ravno vseeno kdaj pa kje ...sicer pa žena je dolžna zadovoljit moža tut ob 5 zjutrej Hahahahaha Prav se ne morem ustavit smejat.. Sej ne živimo v letu 1900, kjer so bile ženske podrejene moškim in so jih morale kot psi ubogat Kje si pa to prebral/a, slišal/a???? Tako ženska kot moški ni nič dolžen počet!!!! Jaz sama zase vem, da, če bi me moj zbudil ob 4-5h zjutraj, bi ga poslala v k...- DOBESEDNO!!! Od celega dneva in trenutka dokler ne gremo spat, da s enajde sredi noči me budit, da si sprazne jajca, haloooo??!! Sex je užitek, ja.. Ma, če in kadar sta oba za to.. Se je že zgodilo, da sva čakala, da tamala trdno zaspi (jo dala ob polnoči spat) in sva vmes pred tv- jem zadremala.. In ker je prižgana luč, se ponavadi jaz po 1-2 urcah zbudim in cela zadeta od spanja, ga zbudim, da greva spat, ker je pozno, on pa tudi mora vstat ob 7h.. In on začne okoli mene mencat, češ kao zdaj pa bi lahko.. Pa sem rekla ne.. In ker je vztrajal, sem rekla ajde.. In kaj se je zgodilo?? Sem po 5min zaspala, ker mi ni bilo zanimivo, ker sem bila zaspana in utrujena.. Naslednjič, je pa on zaspal.. Tako, da sva se zmenila, da, če enemu ni do tega, pač ne bova sexala.. Ker mi ni hujšega kot slab sex
|