Prvosonce
|
Živjo! Tudi moj mali je 10 dni jemal antibiotik (vnata ušeska, zraven pa še močan kašelj, zamašen nos, vročina). Prav tako je takoj ko je prenehal z jemanjem dobil vse simptome nazaj. V petek zjutraj sva bla sicer pri zdravnici - nadomestni, ker njegove ni bilo, pa je rekla, da nič kaj posebnega narobe, vzela je tudi kri in je blo OK. Sedaj pa ža od petka popolda ful slabo, kr skoz ma visoko vročino, zakuha tja na 39,5, damo sirup, pade na okol 38, čez 4 ure spet ... no saj danes sva zdej popoldan spet naročena pri zdravnici ... Nia5 .. zanima me ... ker se mali res slabo počuti, joka, nič mu ne paše, kako so pri vas ugotovili to infekcijo dihal? Mi je res čudno, da mu nič ne bi bilo, ker pokašljuje že praktično cel mesec, prav tako mu gre iz noska, ko je jemal antibiotik je blo OK, takoj ko je nehal spet ? Kako še zbijate vročino? Jst mu dajem Calpol, kakšen obkladek, samo se ful joka, mlačen tuš, če res ful zakuha ... Kako je s svečkami? Imate dobre izkušnje? Ker danes se mi zdi, da mu je po tem sirupu že kr malo slabo, ker ga je že od petka ... LP, S
|