Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:35:37
|
|
|
|
eva1
|
Frutolino se meša z vodo!
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:36:04
|
|
|
|
ciciban
|
Hippova sadna-banana,marelica-se mesa z vodo,pa frutolino,ce se ne motim-za ostale pa ne vem!
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:39:43
|
|
|
|
VNJAM
|
Kar nekaj jih je. Frutolino je že eden izmed njih, pa Milupa jih ima tudi - z okusom korenja, banan, jabolk...:kava::kava:
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:48:09
|
|
|
|
AEL
|
Alete
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 22:46:29
|
|
|
|
andrejaz
|
Z vodo se mešajo Babydream kašice (muller), nekatere Humana, Hipp, Milupa. Zelenjavnih kašic ne kupujemo, sadne pa Hipp ali Frutek.
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 22:56:26
|
|
|
|
**Petra**
|
Jst kupujem Hippove (mešano sadje, hruška) in od Milupe (banana in jabolko + korenčke); te kašice že vsebujejo adapt. mleko. Meni osebno so bolj všeč kašice hipp in alete. Zelenjavnih pa ne kupujem, ker so zanič, pa tud moja :duda: jih noče papcat. Zato pa tolko bolj sadne, pa še te kupimo samo kadar nismo doma ali pa ko ni časa pripravit kaše.
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 23.6.2005 9:08:53
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz kupujem kašice od Milupe-na njih piše, da je notri že adaptirano mleko in da se zmeša zgolj z vodo. Kupim pa različne-gres, kašico z banano, pa hruška s prepečencem ipd. Zelenjavne in sadne "frutke" pa kupim največkrat od Hippa.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.