Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:35:37
|
|
|
|
eva1
|
Frutolino se meša z vodo!
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:36:04
|
|
|
|
ciciban
|
Hippova sadna-banana,marelica-se mesa z vodo,pa frutolino,ce se ne motim-za ostale pa ne vem!
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:39:43
|
|
|
|
VNJAM
|
Kar nekaj jih je. Frutolino je že eden izmed njih, pa Milupa jih ima tudi - z okusom korenja, banan, jabolk...:kava::kava:
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 21:48:09
|
|
|
|
AEL
|
Alete
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 22:46:29
|
|
|
|
andrejaz
|
Z vodo se mešajo Babydream kašice (muller), nekatere Humana, Hipp, Milupa. Zelenjavnih kašic ne kupujemo, sadne pa Hipp ali Frutek.
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 22.6.2005 22:56:26
|
|
|
|
**Petra**
|
Jst kupujem Hippove (mešano sadje, hruška) in od Milupe (banana in jabolko + korenčke); te kašice že vsebujejo adapt. mleko. Meni osebno so bolj všeč kašice hipp in alete. Zelenjavnih pa ne kupujem, ker so zanič, pa tud moja :duda: jih noče papcat. Zato pa tolko bolj sadne, pa še te kupimo samo kadar nismo doma ali pa ko ni časa pripravit kaše.
|
|
|
|
Katera žitna kašica se meša z vodo? 23.6.2005 9:08:53
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz kupujem kašice od Milupe-na njih piše, da je notri že adaptirano mleko in da se zmeša zgolj z vodo. Kupim pa različne-gres, kašico z banano, pa hruška s prepečencem ipd. Zelenjavne in sadne "frutke" pa kupim največkrat od Hippa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?