Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:15:06
|
|
|
|
Mateja*
|
Ah dej no, nikar tako slabo ne misli. Mi smo šli lani z 2,5 meseca starim otrokom na Pag, pa ni bilo panike. Letos je star 14 mesecev in gremo v Makarsko. Nič naj te ne skrbi, če boš samo na slabo mislila, boš imela slab dopust. Pojdite in uživajte!
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:15:12
|
|
|
|
urši*
|
mi smo se ravno vrnilai iz lošinja , pa je Luka star 6m. trajekti vozijo vsako uro, če pa kaj pride majo pa tam tud bolnico in zdr dom, sam zavarovanje moraš met lp, , pa naj te ne bo strah:rozica:
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:22:55
|
|
|
|
kalimero
|
Brez panike. Trajekt v sezoni vozi vsake pol ure, v eno smer vozi dobrih 20 minut, otrok pa tudi ni mimoza. Sicer pa imajo tudi domačini na otokih dojenčke.
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:28:51
|
|
|
|
tesa
|
Evo mi gremo ravno z enoletnikom(praznoval bo na morju)na otok Cres. Zakaj bi komplicirali?:zmeden2: To je blizu in tudi trajekt pelje le kratko razdaljo. Verjetno pa bo še užival na njem. Mogoče bi blo malo bolj riskatno kam dlje in kjer je pot trajekta daljša. Nap. Korčula ali Hvar? Pa tudi tja bi mi šli.Ne smeš gledati kaj če bi to..pa to.. Tudi če zboli imaš s seboj najnujneše, pa tudi zdravniki so vsepovsot; Zato ne pozabi zrihtati zavarovanje za tujino!! Lp:miska:
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:31:52
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
PUNCEEEEEEEEE!kdaj greste na cres?:zmeden2::zmeden2:mi gremo tudi z sicer skoraj dve leti starim:bravo::bravo:
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:34:08
|
|
|
|
tesa
|
Mi gremo od 11 do 21.7 v Staro Gavzo. Pa ti?
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 16-23.7 v Martnščico
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:54:20
|
|
|
|
vidja
|
od 10. do 20. v Zaglav (blizu Martinščice) 4 letnici in 14 mesečnikom.
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 16:54:47
|
|
|
|
vidja
|
Ja seveda julija.
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 18:16:34
|
|
|
|
Gina
|
Cres je v bistvu najbližje, zato po moje ni panike. Mi gremo z enoletnim v Dalmacijo. Od tam pa res ne prideš v par urah domov. Moraš tudi njihovim zdravnikom zaupat, nič ne pomaga. Pa mislit, da ne bo nič.
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 20:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi gremo z enoletnikom v južno Dalmacijo - na Korčulo. Pa me ni nč strah. Čim manj paničart...
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 21:08:24
|
|
|
|
TaRe*
|
Mi gremo tud v soboto na Pag,pa tudi pomislila nisem,da bi blo to kaj za razkirat. upam,da nam ne bo nič,drugače pa,bomo že našli kakega dohtarja,da nas bo pozdravu.:sloncek:
|
|
|
|
z enoletnim otrokom na počitnice na otok 22.6.2005 21:14:17
|
|
|
|
kofetek2010
|
ko je bil naš star 6 mesecev smo bili na Lošinju, ko je bil star 8 mesecev pa na Pagu - nič panike ne zganjaj, za zraven si pa le vzami prvo pomoč ;) uživajte!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?