|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu ;(
16.12.2009 13:24:48   
beybk
pozdravljene punce.... ves dan me že boli na levi strani spodnjega dela trebuha... me špika, boli... zašpika tudi tako da mi kar dih vzame, ne vem v kak položaj naj se dam... in to traja že vse jutro... aja sem noseča 3 mesece. take bolečine pridejo kak dan in izginejo, ampak se mi zdi da danes je pa že prov hudo ;( kaj mislite, je to normalno, ali se samo maternica razteza ali kaj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuhu ;(
16.12.2009 13:26:54   
Kliki
Lahko imaš cisto in ti sedaj kam pritiska ko otroček počasi raste.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2009 13:29:44   
beybk
jaz sem svojemu ginekologu to že omenila pa se ni dosti menil za to?? napisal mi je bolniško, sem bila en teden doma in to je blo to.... ;(( a nej grem nazaj jamrat, da se ugotovi, če ni slučajno cista? ali mi jo bodo v tem primeru odstranil

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2009 13:42:41   
ellie
Jaz sem okorg 18. tedna imela podobne bolečine. In sem cela panična letela na urgenco in so me želeli kar noter obdržat. In sem vztrajala, da vse kar želim, da mi naredijo UZ. Očitno odreagirajo ful različno. No na koncu se na UZ ni nič videlo...vse je bilo ok. Naslednje jutro sem pa šla dat še kri, če bi slučajno šlo za kakšno vnetje...ampak je tud tu bilo vse ok. Tak da je šlo samo za raztezanje.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2009 13:44:42   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: beybk

jaz sem svojemu ginekologu to že omenila pa se ni dosti menil za to?? napisal mi je bolniško, sem bila en teden doma in to je blo to.... ;(( a nej grem nazaj jamrat, da se ugotovi, če ni slučajno cista? ali mi jo bodo v tem primeru odstranil
Ja jest bui šla nazaj in bi težila, cisto ti pa v času nosečnosti ne bodo odrtranili jo bodo pa nadzorovali.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2009 14:05:57   
Momtobe
Meni se je to dogajalo skozi celo nosečnost.  Pa so mi skoz govorili, da je to normalno... In zaenkrat je še vse ok :), sem pa v 38/39 tednu.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2009 14:10:21   
beybk
aha ok hvala, sej verjamem da je vse v redu, sam počutje pa glih ni v redu...

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2009 15:35:46   
Nefretiti
Včasih se pomanjkanje Mg kaže kot krči. Spij kakšno šumečo tableto. Meni je precej pomagalo, sem točno vedela, kdaj moram popiti Mg.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2009 21:42:47   
principessablu
nevem kok je pr teb hudo,ampak jz sem tud mislila pri sebi da ni nič in kar naenkrat padem po tleh od bolečin...grem na urgenco,mi nardijo ultrazvok,ne vidijo ničesar...me 2 dni držijo notri na analgetikih proti bolečinam in injekcijam..nakar znorim od bolečine...me takoj operirejo n hvala bogu sem tok težila in so mi naredili laparoskopijo v 3 mesecu,ker se je jajčnik okol obrnil...torzija...tko da če te boli.pojdi..boš vsaj mirna..sedaj sem v 6 mesecu in je vse ok...user posted image

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2009 21:57:59   
abi
Tudi jaz sem imela v drugi user posted image  težave z bolečino v trebuhu. Tam nekje v 19-20t se je pojavila ravno ko smo bili na dopustu na Hvaru.user posted image
Drugače je moj prag bolečine zelo visok ampak šli smo predčasno domov ker ni bilo za zdržatuser posted image .
G mi je naredila ultrazvok a je bilo videti vse o.k., no počasi je bolečina HB prenehala.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2009 10:35:44   
Nefretiti
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

nevem kok je pr teb hudo,ampak jz sem tud mislila pri sebi da ni nič in kar naenkrat padem po tleh od bolečin...grem na urgenco,mi nardijo ultrazvok,ne vidijo ničesar...me 2 dni držijo notri na analgetikih proti bolečinam in injekcijam..nakar znorim od bolečine...me takoj operirejo n hvala bogu sem tok težila in so mi naredili laparoskopijo v 3 mesecu,ker se je jajčnik okol obrnil...torzija...tko da če te boli.pojdi..boš vsaj mirna..sedaj sem v 6 mesecu in je vse ok...user posted image

OMG: zakaj pa je prišlo do torzije?

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2009 19:19:02   
principessablu
se ne ve točno,pomivala sem okna...vendar ne verjamem,da je to bil razlog..nimam pojma...

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!