Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se odpre račun... 17.12.2009 11:49:12
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Saj ti lahko brez problema povem, zakaj račun v Švici ali na Kajmanskih otokih. Nimam milijonov, ampak tistega, kar imam, pa zagotovo ne dam DURS-u. Pa, Dada, ti si res carica. Zakaj se jst tega nisem spomnila???? Zdej pa tiste moje uboge fičnike po štunfih skrivam....ccc, Kajmanski otoki, to bo to. Evo, že tečem guglat.... Pa našo atletinko Joli poprosi, naj ti začasno odpre račun v Monaku, mislim, da je še rezidentka... Za Kajmanjske bo pa jaz tkao naredila, da bi šla kar opsebno tja odpret račun... oz. damo da bi šla, ko šljivi račun in pare
|
|
|
|
RE: Kako se odpre račun... 17.12.2009 11:49:20
|
|
|
|
liliana
|
V Švici se ne splača...na Kajmane je treba....
|
|
|
|
RE: Kako se odpre račun... 17.12.2009 11:52:08
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana V Švici se ne splača...na Kajmane je treba.... Ma, to mi je čisto preveč odročno. Meni je samo važno, da banka ne potone ... in moji fičingi z njo
|
|
|
|
RE: Kako se odpre račun... 17.12.2009 11:55:14
|
|
|
|
Klemy82
|
Svašta, kaj vse ne najdeš na guglu.... samo en kveščn, kako pa dokažeš, da denar ni umazan? A ga nesem v kemično čistilnico oprat pa dam potrdilo zraven al kako?
< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 17.12.2009 12:00:16 >
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 13:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?