|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test?
15.12.2009 20:28:23   
Anonimen
Pozdravljene,

Zaenkrat bom še anonimna-saj verjetno poznate upanja, razočaranje,...
Verjetno je bilo že nekaj napisano na to temo. Zadnjo menstuacijo sem imela 7.11., ciklus imam 29-33 dni, najdaljši je bil 37 dni. Danes je 39. dan. Zanima me katere teste ste uporabile za potrditev nosečnosti, katerim zaupate. Jih je kar nekaj, poznam pa Baby check strip mini (ta mi je do zdaj pokazal pravilno) in Clear Blue.

Hvala za odgovor.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test?
15.12.2009 20:36:56   
elanor
pomojm Clear Blue... pa tudi drugi testi bi skoraj sigurno prav pokazali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2009 20:55:13   
tweety83
Z BabyCheck sem si potešila radovednost,ali je resuser posted image , s CB pa sem samo še potrdila to in si ga seveda shranila!

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2009 21:19:20   
Anonimen
Tweety83,

po kolikem času pa si delala CB (mislim zaostanku), da ti je pokazal +?

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2009 21:30:20   
isobel
Jaz sem danes uporabila Baby Check mini in ravnokar sem prebrala, da zazna že 10 mIU hCG/ml, medtem ko ostali testi zaznavajo 25 ali 50 mIU hCG/ml. Žal na škatlici testa, ki ga kupimo, ne piše, koliko hCG moraš imeti v urinu, da zazna nosečnost. Sem pa dvakrat uporabila tudi First Sign, kjer imaš 2 paličici v škatli in se mi je obakrat zgodilo, da je bil prvi test popolnoma negativen, drugi test pa je imel rahlo obarvano drugo črtico (nisem bila noseča). Tako da tega ne nameravam več kupovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2009 6:53:49   
aleunam
Nosečnost je potrjena, ko je vrednost BHCG 40 in več. user posted image

Anonimna, jaz vedno delam CB in mu zaupam. Glede na tvoj izostanek bi ga že lahko naredila. Držim pesti in upam, da zagledaš user posted image /user posted image . user posted image

Aja, pa kar se testov tiče, jaz bi za potrditev vedno uporabljala dva ali več istih (npr. CB).

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2009 8:46:22   
mala biba
Kot je napisala Isobel tudi jaz ne kupm več First Sign Duo, ker meni ni nikoli prav pokazal......zaupam striktno CB......lahko ga delaš 4 dni pred predvideno M ampak z jutranjim urinom......če delaš na izostanek M, ker bi pri tebi že lahko ni važno s katerim urinom ga narediš.....Pa srečno!......

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2009 9:44:58   
Zvezdici
Pri meni je tudi baby check pokazal rahlo črtico, obakrat. Delala sem ju 5 dni pred user posted image in nato 3 dni prej. Že 5 dni prej je bila rahla črtica. CB sem pa delala šele 1 dan po zaostanku in mi je dal res ampak res rahel +. Vendar je to že po navodilih user posted image  user posted image .

Veliko sreče, da zagledaš user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2009 17:23:12   
mala zirafa
CB prvi dan izostanka je bil pozitiven in to močno obarvan user posted image .Tako da se spomnim da se mi je najprej obarvala testna črtica potem pa kontrolna.Nepozabno!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2009 17:26:13   
divans1
Meni je vsak test pokazal user posted image , sam malo je treba potrpljenja met, pa par dni počakat, da se hormon bhcg poveča....

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2009 17:41:32   
Anonimen
Sem delala CB (z jutranjim urinom) pa je bil -. Mi ni nič jasno kaj se dogaja, ker je že 41 dan user posted image .
Kaj bi ve naredile/predlagate? Je sploh možno, da še nimam dovolj homona?

Res vsak komentar je dobrodošel.
Lp 

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Telesno kaznovanje otrok
LuSyLu*

Ali podpirate telesno kaznovanje otroka, npr. šeškanje po riti?

DA (36%)

NE (64%)

Število vseh glasov: 1417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!