DaisyE
|
Jaz sicer ne vem, kako je z ovulqacijskimi testi, ampak ene punce tu gor jih naročajo iz amerike preko neta. Malo preberi poste, boš več izvedela. Drugače pa okrog znakov... Enkrat sem slišala, da so vsi študenti prvega letnika medicine bolni oz. je z njimi nekaj narobe, to pa preprosto zato, ker slišijo za vse možne bolezni potem začnejo pa sami sebe opazovat in logično najdejo pri sebi vse opisane znake.:)-:)- Tako gre to. Bolj kot se opazuješ, več stvari opaziš, in potem ne veš, zakaj se pojavljajo in si ves zmešan. V resnici pa ni s tabo nič narobe. Jaz sem bila prejšnji mesec tudi čisto v tem in se mi je zdelo, da imam vse znake. Celo na WC sem hodila bolj pogosto, kot ponavadi. Še ko sem delala test in je pokazal, da nisem noseča, nisem čisto verjela. Evo, ta mesec se pa ne obremenjujem, pa je vse čisto ok in normalno. :hudicek: bo do 27. tega meseca, telesno počutje je v skladu s tem in spet je vse, kot je bilo prej, pa še jaz se ne sekiram. Sicer nekateri pravijo, da psiha ne vpliva na zanositev, ampak jaz tega preprosto ne verjamem. Brala sem celo, da lahko nekatere ženske, ki si zelo želijo :duda: postanejo namišljene :nosecka:, izostane jim :hudicek:, imajo vse nosečniške znake, nekaterim celo trebuh zraste. Potem si pa predstavljaj razočaranje... Pa saj se ti zmeša. Psiha definitivno deluje... Če lahko raka zdravi... Evo zdaj sem pa za cel teden naložila. Bolš, da se spravim dol. :)-:)-:)- Punce držte se!
|