|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh
22.6.2005 12:18:00   
lily25
Zivio!

Mene pa zanima v katerem tednu se ze vidi na trubusceku da si nosec?

Hvala.

lily
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trebuh
22.6.2005 12:19:51   
Grascakinja
To je pa čisto odvisno od posameznice. Enim že po treh mesecih, druge se do sedmega lahko švercajo, ko da niso noseče. Odvisno od konstitucije, lege maternice, kje nosiš otročka...

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trebuh
22.6.2005 12:57:38   
devička
Jaz sem v 17. tednu (16+2), pa se trebuščka kot takega še ne vidi. Vidi se pa špehek, o to pa:)-

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trebuh
22.6.2005 13:13:44   
malika
Odvisno od tvoje teže konstitucije,...
Jaz sem npr. zdaj drugič zanosila s 55 kg in trebušček dobila že v 2-3 mesecu. Sestrična je pa malo bolj okrogla, rok imava na isti dan in ko naju postaviš skupaj je videti, kot da bom jaz zdaj zdaj rodila (do konca še dober mesec), njej pa je videti kot da se je malo zredila.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trebuh
22.6.2005 13:16:40   
Teni_
Meni se ni prvič nič videlo. Niti na koncu. Ne, malika?:)-
Tisti, ki niso vedeli, da sem noseča, tudi niso ugotovili. No, včeraj pa je celo en fantek ugotovil, da sem :nosecka:, pa sem v 20. tednu. Čisto odvisno.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.6.2005 13:17:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lily25)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   trebuh
22.6.2005 13:19:04   
pat
trebuha nič, špeha ful:((

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trebuh
22.6.2005 13:43:45   
CatJa
Jaz sem bila pred nosecnostjo suha kot trlica (no, tudi zdaj se spet priblizujem temu), pa se mi kar dolgo ni poznalo. Mislim, da od kakega petega meseca naprej. Ker sem bila pa vecinoma cez zimo in pomlad, ko smo bolj obleceni, pa marsikdo sploh ni vedel, dokler nisem bla z vozickom zunaj.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   trebuh
22.6.2005 13:57:37   
cmokec
Jaz se vedno hecam, da se mi je trebuh poznal takoj, ko sem na CB zagledala +. :)-:)-:)- Pri 23t imam obseg trebuha 97 cm in mi je prov fino in uživam. 9nebesa;)9nebesa

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trebuh
22.6.2005 14:52:57   
sandra25
Jaz pom jutri dopolnila 22 teden, trebušček pa je bil že konkretno opazen pri 12 tednih. Zdaj je že kar ogromen, kar malo me je strah kakšen še bo do konca saj že zdaj racam kot medvedka.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   trebuh
22.6.2005 15:49:55   
kofetek2010
moj je sedaj v 16 tednu večji kot je bil v prvi nosečnosti v 20 tednu :(
prvič se mi do 7 meseca sploh ni poznalo in sem bila kar malo nesrečna, zato sem pa sedaj toliko bolj vesela :)- in debela :)- je pa res, da sem se tokrat že bolj zredila kot takrat :ups:

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trebuh
22.6.2005 17:20:18   
renan
Jaz sem v 11. tednu in se mi zdi da imam že izboklino na trebuhu. Mogoče sem samo napihnjena, ne vem, a dejstvo je, da so mi vse hlače razen enih v pasu premajhne:)

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   trebuh
22.6.2005 19:43:18   
CIPRESA
Meni se kar dolgo časa ni poznalo sedaj pa se opazi na daleč. Tko da brez skrbi, je tudi mene malo skrbelo ali bom dobila tisti ta pravi trebuh, da bo vsaj dojenček lahko notri no in tam pri 25t se je začelo pa večati tudi okoli trebuha.
Sicer pa lahko pogledaš slikice v albumu, če ti kaj pomaga.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   trebuh
22.6.2005 23:54:39   
nogometas
ŠE VSAK JE ZRASTEL, NE SE BAT!!! Jest bom pa tut dodala kakšno novo fotko, evo, 20.teden:)
LP

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?