Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izcedek v 38. tednu nosečnosti 14.12.2009 21:54:50
|
|
|
|
mini86
|
ko odteka voda je tko kokr da bi ti ti ušlo v hlače..js sm šla na wc, se polulala in ko sem se hotla obleč je spet prteklo vn..sm bla ravno tisti dan na pregledu pi G in je samo rekla da če mi plodovnca odteka da pridejo itak v 24 urah popadki..ko sem zjutri res dobila popadke sem itak pozabla na to in bila trdno prepričana da so lažni, in pa da mi uhaja urin..ko sem poklicala v porodnišnico so mi rekli da naj se pridem raje pokazat, zarad mojih "lažnih" popadkov..ko sem prišla ob 8h tja sem bila 3 cm že odprta 13.45 pa že držala mojga bejbija v rokah..sem pa rodila 14 dni prej..če te res zanima bi js kr poklicala v porodnišnico, zgubit nimaš itak kej..loh da se ti je odluščil čep-ampak ne vem kako to je niti kako zgleda..dj sporoči kako bo
|
|
RE: Izcedek v 38. tednu nosečnosti 15.12.2009 17:18:02
|
|
|
|
moj moj
|
Jaz sm u 37 tednu pa je to čist normalno,zato ker se zdaj poveča izcedek in je to čist naravno...mam iste izkušnje...edino če je izcedek krvavo obarvan morš jit pa na pregled...brez panike sej bo kmal zuni
|
|
|
|
RE: Izcedek v 38. tednu nosečnosti 15.12.2009 17:59:17
|
|
|
|
nincrli
|
Js sem tud v 38.tednu pa imam že 2 tedna močan izcedek. Je bil tud rumen pa sem zadnjič dobila canesten tablete in kremo, ker je bil tudi srbeč. Če je neprijetnega vonja so ziher glivice
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?