|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreča ali zimska vreča iz flisa???
14.12.2009 13:58:42   
mamicaTaja
PDP imam 12.1.2010 in še vedno nisem kupila zimske vrečke za user posted image . Kar ne morem se odločiti ali je bolje kupiti tisto zimsko vrečo iz flisa ali tisto, ki je znotraj iz flisa, zunaj pa še iz takega materiala kot bunda (ta mi deluje tudi bolj topla). user posted image
Kakšen pameten nasvet tistih, ki ste rodile pozimi... Hvala. user posted image

Pa lepo user posted image vsem!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreča ali zimska vreča iz flisa???
14.12.2009 14:02:58   
tasa_m
Jaz sem rodila 20.02. ampak v košari nismo uporabljali zimske vreče. V vozičku sem imela spodaj na dnu koco, pol njo v kombinizončku in nato pokrito z eno dekico, preko pa od vozička (košare) pregrinjalo ali kako se reče.
Zimska vreča ji je še zdaj ful velika pa je stara skoraj 10-mesecev.
Imamo pa Quinnyevo.

Če pa bi izbirala med tema dvema, ki si jih omenla, bi jo vzela z flisem. user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.12.2009 14:04:10 >

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2009 14:03:06   
livia
To ni samo za une, ki so rodile pozimi. Mi smo 2 x rodili spomladi, pa nam je ta vreča še kako prav prišla tudi kasneje.
Jaz ti priporočam, da vzameš uno drugo varianto - not flis, zunaj bunda.
Jaz mam tole in mi je super, ker je velika, topla, mehka in praktična.
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=37&podskupina=75&artikel=289

Pa moj voziček ni mclaren, ampak mi je ta ful fajn, ker je tolk mehka.

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2009 14:09:21   
kristinaj
jaz sicer nisem imela zimskih otrok. pozimi sem jih oblekla v zimski kombinezon, dala v košaro + dve dekici in še platno od košare, ki je z zadrgo pripeto nanje...spodaj so bili oblečeni kot doma + brezrokavnik in bombažna kapica....  

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2009 14:52:53   
miapia
Rodila sem za letošnjega silvestra. Ob odhodu domov je bilo blizu -15 stopinj in za sprehod sem morala čakati, da se je kolikor toliko otoplilo. Malo sem dala v kombinezonček, pa v košaro, pokrila z dekco, košara pa je imela pa še "pokrivalo" (Quinny). Vrečo za noge sem kupila pred kratkim.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2009 15:12:39   
Petka09
Fantastične in ugodne vreče se dobijo v Rutarju: notri flis, zunaj pa tak bundast material. Imajo dve velikosti (mislim); ena manjša za res male dojenčke in ena večja, v kateri je potem večji dojenček oz. otrok.
Krasne, tople!

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2009 19:16:39   
Hope2
Rodila lani novembra in nismo imeli nobene zimske vreče. Imeli smo globoko košaro, otroka pa sem oblekla v pajacek. V košari ne rabi vreče

Zdaj pri 1 letu smo kupila pa tako, da je notri flis.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2009 19:26:45   
ellie
Jaz imam tudi rok januarja. In sem kupila samo kombinezonček, ki je narejen na vrečo. Že sama košara user posted image  malo obvaruje pred mrazom...pa še z dekicami ga pokriješ.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2009 19:54:21   
K_a_t_i
Takšna samo flisasta bo enako kot nič. Če boš kupila, kupi orenk vrečo (bundasto). Potrebovala jo boš tudi drugo leto, od novembra dalje.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2009 21:16:02   
Anonimen
Sem rodila lani novembra, prvo sem jo imela v košari, kjer vreče nisem potrebovala (na dnu košare je bila ovčja koža, tamala v kombinezončku, dekca čez in pokrov od košare), samo sem pa marca kupila vrečo (to tadebelo - notri flis, zunaj vodoodporen material) in smo jo še cel marec rabili, pa sedaj spet od začetka novembra naprej. Jaz navadne samo iz flisa nebi kupovala, ker ta bol za en drekec zaščiti pred vetrom, ni toliko topla, pa če te dež ali sneg ujame tut takoj premoči.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 21:55:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2009 8:39:49   
SaaS
Jaz imam dva otroka rojena v tem času in enega poleti.
Košare nismo imeli, le zelo toplo zimsko vrečo (bundasto), ki smo jo položili v športni sedež vozička, iztegnjen v vodoraven ležeč položaj. Super se je obneslo pri vseh treh. Te vreče so tako velike, da otrok sedi v njej tudi naslednje leto pri enem letu (vsaj naša je taka).
Če pa imaš košaro, pa mogoče res ne bo potrebe po vreči, kot so nekatere napisale.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2009 9:03:36   
lenca1

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Jaz ti priporočam, da vzameš uno drugo varianto - not flis, zunaj bunda.
Jaz mam tole in mi je super, ker je velika, topla, mehka in praktična.
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=37&podskupina=75&artikel=289

Pa moj voziček ni mclaren, ampak mi je ta ful fajn, ker je tolk mehka.

Mi imamo tudi to vrečo in je res super, topla in praktična, ker se jo lahko spredaj čisto odstrani (odpneš z zadrgo in sprednji del daš čisto dol- sploh praktično, ko prideš v toplejši prostor npr. trgovino.)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.12.2009 22:47:04   
natas
Praviš zimska vreča da ali ne? Jst imam tri otročke in pri vseh sem uporabljala zimske vreče, k so ful praktične; otrok se ne zbrca, prijetno toplo mu je z vseh strani, nikjer mu ne piha pod nogice ( deka se prestavi v eno ali drugo stran), ne pozabiš je kje, ker jo imaš skoz na vozičku, ko pa prideš kam notr pa otroka samo odkriješ in ga ne rabiš vleči ven iz pajaca.

Najmlajša hčerka je sedaj stara 2 leti in vrečo še vedno uporabljam na Zappu, če gremo kam hodit pa se ji ne ljubi več. Malo poglej po spletu, zasledila sem novo spletno stran (www.malcek.si ), imajo luštne vreče, za čisto dojenčke ali malo večje. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?