|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test pozitiven..kdaj poklicati ginekologinjo?
13.12.2009 12:08:04   
aandrejka
lep pozdrav vsem..že nekaj časa spremljava vaše debate in končno sva tudi midva zagledala modri plusek:)
glede na to da je to moja prva nosečnost me zanima kdaj poklicati ginekologinjo ( sploh zaradi bližajočih se praznikov)?
po mojem izračunu sem noseča celih:) 5 tednov..
že vnaprej hvala za odgovor, lep pozdrav andrejka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test pozitiven..kdaj poklicati ginekologi...
13.12.2009 12:17:05   
divans1
Lahko jo pokličeš takoj in se naročiš na pregled! Srečno in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aandrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2009 12:19:18   
livia
Najprej čestitke!!!

Jaz sem poklicala takoj, ker sem morala nekomu povedati. user posted image
Potem me je moja g naročila šele okoli 12 tedna. Ker je pa kolegica malo pred tem imela izvenmaternično, sem se sama prijavila na UZ samoplačniško. Mislim, da sem šla okoli 8 tedna.
Čaki bom prav pogledala na slikice v album. Aha, samoplačniško sem šla 9 dni po opravljenem testu, t.j. nekje v 6 tednu. Takrat mi je bilo važno, da sem videla, da se je zagozdilo na pravem mestu. V 12 tednu sem imela pa pregled pri svoji g.
Pri drugi nosečnosti sem bila na pregledu pri svoji g v 9 tednu, a sem šla vseeno prej na samoplačniški UZ.
Bolj zaradi sigurnosti, pa tudi, da ne bi delala razlik med otroki.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   test pozitiven..kdaj poklicati ginekologinjo?
13.12.2009 12:34:23   
aandrejka
hvala za odgovore:)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2009 16:39:06   
tweety83
Čestitke in kar se da lepo nosečnost,ti želim.user posted image

Kar takoj pokliči ginekologa,jaz sem ga tudi takoj poklicala. Itak ti on izračuna tedne (po zadnji menstruaciji)in te naroči,ko se mu zdi primerno.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2009 20:19:28   
slovenka
Jaz sem v prvi nosečnosti dobila + v soboto in sem že v ponedeljek klicala in se naročila, zdaj v drugo sem pa čakala kakšna dva tedna, se mi ni mudilo, ker itak se potem še nahodiš h ginekologu (sploh če si čez rok kot jaz in hodiš vsak drug dan do njih), pa tole na začetku ni kaj posebnega - včasih tudi dodatne skrbi povzroča, če recimo reče, da še ne vidi srčka in potem dvomiš, ali zato ker je bil pregled prezgodaj ali ker ni srčka itd. V glavnem, pred 10. tednom nima smisla imeti pregleda... Saj verjetno imaš koga drugega kot ginekologa, da mu zaupaš veselo novico.user posted image Če pa si želiš, pa tudi ni škode, če takoj pokličeš, itak oni tam presodijo, kdaj bi te naročili - vprašajo, kdaj je bila zadnja menstruacija...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2009 20:56:06   
buči
Kar pokliči, je vseeno fajn, da greš tam okrog 8, 9 tedna, da potrdi, da je na pravem mestu. Pa srečno!!!!! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2009 1:11:30   
Biba Buba
Klicala sem G, ko sem bila noseca 4 tedne. Narocil me je v 9 tednu. Potem pa sem v 10 tednu ful krvavela, vse je bilo ok, hvala Bogu!! Cim prej, no...

Srecno!!user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2009 6:03:48   
oton
dobro jutro

najprej čestitke za tvojo nosečnost user posted image user posted image user posted image

ginekologinjo pa pokliči kar takoj, saj po vsej verjetnosti te prej kot v 8-9 tednu nosečnosti ne bo naročila.

Želim ti čim lepšo in mirno nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?