Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nočno delo po porodniški 12.12.2009 19:24:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Mene pa zanima kako je z nočnim delom,ga imam pravico odklonit ali ne,glede na to da imam punčko staro 17 m? Mislim, da ja. Verjetno moraš dat v službi kakšno vlogo. Je pa tudi malo odvisno kje si zaposlena. Nekje so bolj tolerantni do tega, nekje manj. Jaz osebno delam itak samo dopoldne in še to skrajšani delovnik, vem pa da prijateljica, ki je med. sestra v bolnišnici dela sedaj le dopoldne.
|
|
|
|
RE: nočno delo po porodniški 12.12.2009 19:32:43
|
|
|
|
end1
|
Le če ti dovoliš in podpišeš izjavo te delodajlaec lahko razporedi v nočno, do starosti 3 let. To izjavo lahko v tem času, spremeniš, kadarkoli to želiš, seveda moraš delodajlaca pravočasno opozorit.
|
|
|
|
RE: nočno delo po porodniški 12.12.2009 19:49:48
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 do starosti 3 let (otrokove starosti, da ne bo pomote)
|
|
|
|
RE: nočno delo po porodniški 12.12.2009 19:52:24
|
|
|
|
abi
|
Ni ti treba delat nadur ter nočnega dela.
|
|
RE: nočno delo po porodniški 12.12.2009 20:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Mene pa zanima kako je z nočnim delom,ga imam pravico odklonit ali ne,glede na to da imam punčko staro 17 m? Dober delodajalec te niti pisal ne bo v nočno smeno, ker te ne sme.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?