|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaši hobiji...
22.6.2005 1:19:12   
Anonimen
Lep pozdrav!

Upam, da nismo vse samo gospodinje, mame, žene, ljubice, čistilke, kuharice, varuške, učiteljice, finančne svetovalke,...

...da smo tudi samo ženske, s svojimi malimi (ali velikimi), vendar za nas pomembnimi željami, mislimi, potrebami...

...in da si tudi me vzamemo nekaj časa samo zase, pa čeprav večinoma premalo in premalokrat...

...da sprostimo dušo, misli in telo, da si spočijemo živce in mišice, da si oddahnemo od služb, šol, gospodinjstva, družine, sorodnikov,...

Kaj počnete takrat? S čim se ukvarjate? Koliko časa si sploh lahko vzamete zase?

Jaz zelo rada berem (vse od psihologije do kriminalk), pišem dnevnik, sodelujem na forumih na Internetu (in v klepetalnicah), skočim na kavico v bližnji lokalček, včasih pa tudi samo poležavam in meditiram... Potrudim se, da si vzamem čas zase vsak dan vsaj eno uro, drugače ne bi zdržala...

Pa-pa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vaši hobiji...
22.6.2005 6:45:10   
dory
Mene najbolj sprosca soping...drgac pa RR, kaksen kofe sem in tja...pa da me mulc pusti celo noc spat :)...skratka da si vzamem kako uro na teden cist zase in za svojo duso..

Vcas sem za duso ful prevajala in ucila,pa zdej nekak ne najdem niti casa niti volje vec :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vaši hobiji...
22.6.2005 7:14:18   
tesa
Na žalost sem res zadnje čase bolj kot ne samo tisto, kar si napisala v prvi alineji:zmeden:
Drugače pa zelo pogrešam športt ker sem bila ponavadi zelo aktivna; tai bo, aerobika, igrala sem tenis...Ker pa smo brez varstva si tega zaenkrat ne morem privoščiti. Bo pa vsak čas bolje in upam, da s septembrom spet kaj več naredim zase:zmeden2:
Drugače pa se zdaj sporstim na natu.Malo forumi, malo maili...Zvečer kakšna dobra zeliščna kopel in občasno kakšne pijačke s prijateljicami.
Včasih sem precej tudi brala, zdaj za to nimam časa, ker zvečer samo padem v posteljo in zaspim.
Lp:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vaši hobiji...
22.6.2005 7:26:50   
Amai
časa si vzamem premalo samo zase, to vem, ampak - vem da se sliši zguljeno - dan ima premalo ur zame. Zelo rada berem - nazadnje sem prebrala knjigo kar nekaj mesecev nazaj :(( - komaj čakam dopust... :morje: za sprostitev si takole prebiram forume, vrtnarim, kar nekaj skupaj prekolesarimo, je pa ples še vedno moja velika ljubezen od prej, ampak ... bo že prišel spet čas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.6.2005 8:12:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vaši hobiji...
22.6.2005 8:14:13   
ma-ja
Če se le da, si vzamem čas za šivanje. Naredim kar veliko otroških stvari in tudi zelo dobro (noben ne pogrunta, da sem sama šivala). Drugače pa tudi kvačkam prtičke in sem in tja kaj naštrikam. To me najbolj srošča.
V zadnjem času si vsak drug dan vzamem čas za rolanje in solarij. Je pa res, da so otroci toliko zrasli, da je to lažje.
Knjige pa šparam za na :morje:. Upam, da mi bo to leto prvič po dolgem času tudi uspelo kaj prebrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vaši hobiji...
22.6.2005 8:21:23   
viv_
Jaz imam aerobiko, kinološko društvo, pa kofetkanje s prijatelji-cami...

Moj ima pa biljard, lokostrelstvo in potapljanje... pa kakšen tarok s kolegi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vaši hobiji...
22.6.2005 8:22:29   
KIRA
uh, trenutno so vsi na ledu. drgač pa vezem ali šivam gobeline, berem, fotografiram pokrajino, surfam po netu, vzdžujem svojo spletno stran, kolesarim, popravljam oz. vzdržujem računalnike, včasih pa možu pomagam pri njegovem hobiju, ker je filatelist.

ampak res je sedaj vse na ledu. ni časa - moja punči je preveč "na elekriko" in nimam dosti miru, niti časa zase...
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vaši hobiji...
22.6.2005 8:31:40   
Skabi
v prejšnjem življenju (=pred starševstvom): odbojka, badminton, planinarjenje, pijačke, čveki
En otrok: čas zame se je skrčil na večerne ure, če je :duda: kmalu zaspal: takrat sem odkrila ustvarjalno žilico in na veliko oblikovala nakit in druge drobnarije. Privoščila sva si celo plesne vaje (hvala babici za varstvo!!!)
Dva otroka: ukradene minute na RR, presrečna sem, če lahko nekaj v miru pojem in spim nekaj ur skupaj, le redko pade kakšen čvek s prijateljicami. Včasih kakšna knjiga. Komaj čakam na srede, ko se dobimo celjske RR-jevke.
Moji hobiji so (trenutno) dali prostor našim družinskim hobijem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vaši hobiji...
22.6.2005 8:59:48   
NinKa
Večino hobijev je na ledu...npr. spontano preživet vikend v kakem lepem SLO kraju, rolanje, badminton,kino, martinčkanje.....

Sem pa začela s slikanjem, pa raznimi tehnikami, pa štrikanje,....to sprošča...ampak tut za to občasno zmanjka časa....sploh ko pridejo izpitni roki....takrat sem srečna, če najdem 2 urici da se lahko v miru učim....

Me pa veselijo moji balkoni...mam dost lepo urejene...tako, da se lahko komot zvečer, ko gre miško spančkat romatično martinčkama ob baklah, kavi....svežih jagodah s smetano ali šampancem.....pa tut paše....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vaši hobiji...
22.6.2005 12:42:10   
Pikabu
Jaz sem bila pa prej aktivna skavtinja, pa malo glasbenica. S poroko in selitvijo sem z vsem tem prekinila in možka potunkala, da je začel peti v enem zboru namesto mene. Zdaj se bom pa mogoče vrnila malo nazaj v te vrste. Drugače sem prej najbolj uživala, ko sem vodila otroški pevski zborček, za jeseni imam pa že ponudbe, da bi prevzela en nov otroški zborček, prav tako me vabijo nazaj k skavtom. Skavti verjetno ne bodo znesli, zborček me pa mika, saj to od vsega najbolj pogrešam, moram pa še malo premisliti, kako se bo izšlo. Drugače pa v tem času, ko nisem bila nikjer aktvina, sem doma veliko igrala na klavir, kitaro, z možem sva večkrat skupaj prepevala, zdaj pa tako in tako kar naprej pojemo skupaj z Emo. Mogoče bomo pa kdaj imeli kar družinski zborček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vaši hobiji...
22.6.2005 13:16:05   
kalimero
Tek,rolanje, kuhanje, knjige, knjige, knjige.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?