|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko ti je zadosti
23.12.2009 8:17:10   
memole80
Eh, bi ziher tudi jaz šla na oddih za par dni. :) Samo bi vzela s seboj otroke....:)

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.12.2009 8:53:20   
ronja
No, če si že zmišljujemo, jaz bi vzela pa lubija, pa bi otroke pustila nekje na varnem za par dni

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.12.2009 9:26:53   
itata
jaz se kar delno strinjam, da mož in otroci pridno izkoriščajo to razmišljanje: "a so vsi siti in zdravi"... to se mora mama sama prepričat, da zmorejo tudi brez nje in predvsem jim dat šanso, da zmorejo tudi sami kaj narediti. mulce navadit pospravljat za sabo in očeta vklopit v dogajanje in pospravljanje! ampak otroke od malega, dragega pa tud od štarta! pol čez 8 let ugotavljat zakaj je tko kot je je mal pozna!! res ni razloga, da bi ženska vse sama počela. poleg tega ga ne poznam junaka, ki bi se sam javil, da bo recimo sesal in kuhal "če pa žena to tolk obvlada al pa pač naredi"... tudi ne poznam otroka, ki bo rekel, dej mami ti bom jaz posodo pomil, si se pa mal na kavč uleži. taka je človeška narava. hvata krivine kjer lahko in kjer se jim pusti. tko da ja v dostih primerih so si ženske kar lepo same krive, da morajo vse same delat.

v nulo se pa strinjam s tem, da se mama že med porodniško poveže z otrokom in da se oče mora pa potem kasneje. jaz sem mojga kar mal prisilno na to navadla. sicer tud mal silom prilike, ker sem se imela velik za učit. tko da sta od 18 meseca dalje z mulčkom ene 3 mesece sama vsak drug vikend k tašči hodila. od takrat naprej je otrok enako navezan name in na svojega očeta in mu je vseeno kdo ga rihta!! prej je blo pa mami mami mami... edin spat se mu ne pusti dat, če sem jaz doma... ampak ok. važno, da ga da ko sta sama - in to brez težav in pripomb.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.12.2009 21:12:40   
picola1
Se strinjam z vsem napisanim! user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.12.2009 21:28:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: *Neja

No, jaz bi tu dodala tole:

Mamicam, ki imajo prvič otroke, zato toplo svetujem, da gredo, ko bo otrok star od osem mesecev do enega leta in pol, od doma vsaj za en teden in pustijo očeta samega z otrokom, ker očetom morajo otroci zlesti pod kožo. Matere to dobijo med nosečnostjo, očetje pa morajo narediti pozneje. To ni nekaj, kar je v njihovih genih, in zato je pomembno, da matere pustijo očete same z otroki in da po možnosti celo 'pozabijo' prenosne telefone, tako da so zares sami z otrokom. Tako bodo odkrili, da imajo veliko več kompetenc in energije, kot so si mislili. 

Tako pravi Jesper Juul, danski družinski terapevt. Povzeto iz revije Samaritan. Mislim, da ne velja le za mamice, ki imajo prvič otroke, ampak za VSE mamice, ki imajo otroke. V praksi verjetno malo težje izvedljivo. Je pa za premislit. Ko sem to mojemu prebrala je izustil: "Ta tip sigurno nima svojih otrok." No, toliko o tem.

Pa še kako prav ima, tale Jesper, kajne?

meni pa tale ideja ni všeč niti malo. pa če se ta Jasper na glavo postavi. pa če še 100 knjig napiše.

nekateri moški to imajo, nekateri pa ne.

moj ima tega vsaj 90 % toliko kot jaz. HB.

in menim, da se vseh teh knjig tudi ni treba držati kot pijanec plota...in ker je en presvetli Jasper pač tole napisal....boš ti ko ovca sledila temu....vsaka družina funkcionira drugače....in vsak terapevt ima svojo teorijo.

res je. pa zakaj za cel teden. je čist dost, da se postopoma, od prvega dne, oba navajata otroka sama porihtat. ker, roko na srce, moški edino rodit in dojit ne morejo.
jaz vidim problem v materah, ki ne priznavajo moškega načina rihtanja otroka. ej, itak, da ga bo zrihtal. ni važna pot, važen je cilj. in še noben se ni rodil z vso pametjo sveta. če mu prvič ne uspe, mu bo pa drugič. prav tako, kot nam, perfektnim mamicam. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.12.2009 12:26:03   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: *Neja

No, jaz bi tu dodala tole:

Mamicam, ki imajo prvič otroke, zato toplo svetujem, da gredo, ko bo otrok star od osem mesecev do enega leta in pol, od doma vsaj za en teden in pustijo očeta samega z otrokom, ker očetom morajo otroci zlesti pod kožo. Matere to dobijo med nosečnostjo, očetje pa morajo narediti pozneje. To ni nekaj, kar je v njihovih genih, in zato je pomembno, da matere pustijo očete same z otroki in da po možnosti celo 'pozabijo' prenosne telefone, tako da so zares sami z otrokom. Tako bodo odkrili, da imajo veliko več kompetenc in energije, kot so si mislili. 

Tako pravi Jesper Juul, danski družinski terapevt. Povzeto iz revije Samaritan. Mislim, da ne velja le za mamice, ki imajo prvič otroke, ampak za VSE mamice, ki imajo otroke. V praksi verjetno malo težje izvedljivo. Je pa za premislit. Ko sem to mojemu prebrala je izustil: "Ta tip sigurno nima svojih otrok." No, toliko o tem.

Pa še kako prav ima, tale Jesper, kajne?

ja, samo je pa hudič, če imajo možje še opcijo "mama" ali "tašča" za koristit...pol ta teorija čist v vodo pade

user posted image user posted image ja to sem jaz že mojemu "zagrozila" da grem in pridem čez en teden nazaj...on pa meni, ja prav bom pa mamo poklical user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.12.2009 12:59:11   
ZmajTolovaj
Jaz sem šla samo k frizerju, pa je že tašča visela pri nas doma user posted image user posted image user posted image
Tistile Juul je pa meni tud bolj tko ... Pa oni Wagner s porodnim načrtom tudi. Itak pa zdaj rabimo priročnike še za na wc it.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?