|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:06:12   
Anonimen
1. spal dojenček star skoraj 3 tedne??:zmeden2:Namreč čitam da 18 ur na dan od tega 8 ur ponoči, Nik pa je danes spal nevem ce vse skupaj cez dan 2 uri:zmeden:Nekam noče spat se mi zdi in samo joka, ker je tako zaprt da samo pritiska cel dan:grrr::(
2. Koliko krat so se vam dojenčki pri taki starosti jedli ponoči??
3. Kdaj bi naj dobil občutek kdaj je noči in s tem občutkom tudi nek ritem?Se mi zdi da trenutno samo jema in spima:muca:

Malo sem zagnjavla, vem ja, samo najboljse je zvedet iz prve roke:):bravo:

Lp, nina in nik:duda:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:12:15   
tejč
1. kar se tiče spoanja je čist različno, ajša je pri 3 tednih spala tam nekje 18 ur.

2. isto kot še zdaj pri 6 tednih je jedla tam nekje ob polnoči, potem ob treh, potem ob šestih ali sedmih.

3. prav je,da jesta in spita. malega navadi čimprej, kdaj je noč in kdaj dan tako, da zvečer in ponoči šepetaš, ga manj obgovarjaš, imaš prižgano medlo svetlobo...čez dan pa mu poješ, se pogovarjaš....jaz se menim s svojo včasih tudi ko že na pol dremucka in zapira oči.

še kaj?

lp.
mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:24:30   
ZARA
1. Zara je spala do 6 meseca 18-20 ur na dan
2. Do 5 tedna je jedla ponoči 1x do 2x od 5 tedna naprej pa nič več...
3. Ja sej to je ritem novorojenčka,njegovo delo je
da spi in papca...potem ritem pride nekako sam
od sebe...vsaj po mojih 'zapiskih'8)...

LP,K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:26:19   
Naja31
1. to je pa zelo razlicno. Lahko prespijo cel dan, lahko pa so tudi vecino dneva budni. Pri mojemu je bilo zelo razlicno. Kaksen dan vec, kaksen manj.

2. Moj je približno jedla kot pri Tejč. Zdaj je nekoliko bolje, zaspi do 21h, potem je ob 2h, treh, pa ob petih , sestih. Se vedno je vsaka noc drugacna.

3. Pozabila sem kaj je bilo vprasanje :zmeden: Kva sem smotana.

Lp, Naja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:34:35   
CatJa
1. Jan je cez dan spal zelo malo. Kaj pa vem, mogoce 3x po pol ure?:zmeden2:

2. Do dveh mescev in pol je jedel 1x na noc - okoli pol stirih.

3. Obcutek kdaj je noc in kdaj dan je dobil takoj. Od dveh mescev in pol je spal celo noc :bravo:

Marsikdo pravi, da sploh ne vemo kako lusno nam je. Ma kako ne bi vedeli, ce je pa pravi soncek. :)

LP, :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:34:50   
eva1
1.Moj je prvi mesec in pol samo spal in jedel-vrjetno je bil buden v 24 urah-tam 1-2 ure in nič več! Pol v drugem mesecu, pa je že postajal bolj buden! Je pa res da še sedaj kar veliko spi-ponoči in podnevi!!
2. Luka je jedel na 4 ure ponoči, včasih tut na tri! 3.Pri dveh mesecih je začel spati celo noč, podnevi pa je bil mal več buden!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko bi naj
21.6.2005 21:43:39   
Pikabu
Jaz ti bom odgovorila samo glede občutka za dan-noč in ritma.

Jaz sem zelo pazila, da je imela pred nočnim spanjem vedno enak "obred". Kopanje (umivanje), previjanje, igranje na tleh, dojenje, spanje. Vmes še pesmica za lahko noč. Zdaj je to že skrajšano, ampak še vedno izpade kot nek obred pred spanjem. Druga stvar, na katero sem zelo pazila, je bila pa ta, da čez dan ni nikoli spala v posteljici, kjer je spala ponoči. Šele nekje pri sedmih mesecih smo jo začeli tudi čez dajati spat v isto posteljico. Drugače pa vse tiso, kar so ti že povedale, medla svetloba, šepetanje, le nujno govorjenje, drugače pa nič ogovarjanja, aja, pa jaz je nisem nikoli previjala ponoči.

Glede nočnega hranjeja je bilo pa pri nas tako, da je v prvem mescu jedla dvakrat na noč, v drugem enkrat na noč, po dopolnjenem drugem je pa že prespala celo noč.

Naj vam čim prej uspe. :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko bi naj
21.6.2005 22:12:26   
Anonimen
Jaz ti bom odgovorila samo glede spanja -
moj do konca 2. meseca čez dan ni spal nič. Dobesedno nič! Če ga je zmanjkalo, je bilo maksimalno za 10 minut, pa še to ni bil pravi spanec.
Vse je relativno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko bi naj
21.6.2005 22:48:01   
babylove
Moj tudi ni kaj preveč spal čez dan, samo zadremal je večkrat po kakšnih 15 minut.
Papa pa naj, kolikor hoče. Poskusi obdržat razmik 3 ur med obroki (da ima čas prebavit) in če se vmes joka, ga poskusi z dudo pomirit, če jo uporabljaš. Predvsem ga ne navadi, da bo ob vsakem jokcu dobil flaško, saj verjetno ni zmeraj lačen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?