|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skodelica Doidy Cup
9.12.2009 11:11:05   
cepetavček
Živjo,

že nekaj časa razmišljam, da bi svojega malčka, ki zdaj že zelo dobro dojema okolico in me razveseljuje s to ali ono vragolijo, počasi odvadila pitja po steklenički. Na internetu sem odkrila skodelico Doidy cup, ki zgleda kot naročena za zamenjavo. Poleg vsega pa naj bi bila zelo koristna malckom in njihovemu razvoju.user posted image

Jo kdo pozna??? Uporablja??? Ima kakšno izkušnjo??? Mnenje???

Ideja se mi zdi idealna, vendar se nočem, kot že nekajkrat, brezglavo zaleteti.

Hvala za odgovore in mnenjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.12.2009 11:38:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SKODELICA DOIDY CUP
9.12.2009 12:39:23   
PC Baby
Jaz sem jo naročila in danes naj bi jo dobili po pošti. Sporočim kako se bo obnesla.

(odgovor članu cepetavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2009 13:20:26   
marjetica8
Jst sem jo tudi naročila, ampak še ni prišla. Naš noče sicer nobenga lončka, samo flaško. Tko da me prou zanima če bo s tem kej boljšeuser posted image !

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 20:12:13   
midvasva
Mi jo uporabljamo in smo zelo zadovoljni. Imamo tri, da je vedno ena pri roki user posted image . Hčerka je potrebovala cca. 14 dni in je že sama pila iz nje. Na začetku smo malo polivali, kar je normalno :). Zdej ji včasih še malo pomagamo pri držanju. Se hitro uči, tako da čez ene 14 dni mislim, da bo že samostojno držala. Pije mleko, vodo brez problema. Nam je prišla zelo prav. Kupili pa smo jo tukaj. Priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2009 20:42:06   
PC Baby
Midvasva, koliko pa je stara tvoja punčka? Naš je 7,5 mesecev in ne zna čisto iz ničesar pit razen po žlički in iz kozarčka, ampak se napije zraka in potem izbruha (je bil polno dojen 6 mesecev). Kdaj si ji prvič dala kozarček?

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2009 0:00:20   
midvasva
Ravno taka starost kot je sedaj vaš. Na začetku, tako kot sem že rekla, smo se malo polival, pljuval, potem je pa steklo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2009 9:23:47   
Tanja_
PC baby jaz sem imela podoben problem s hčerko. Je polno dojena in pri 5.5 mesecih sva začeli z GH-takrat sem ji kupila magic cup, da bi lahko pila, ker po flaši ni znala, na žličko je pa še zrak pila zraven. No, in sem že skor obupala-je najprej samo oblizovala tist rilček.Po kakem tednu dni pa je skužila, kako gre in zdej ful dobro pije iz tistega. Tako da, ti kar vztrajaj, pa bo sigurno dojel.

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2009 11:27:01   
PC Baby
OK user posted image
Hvala

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2009 18:55:42   
marjetica8
Smo dobili doidy cup in moram rečt da se zaenkrat obnese. Naš user posted image  ni hotel piti nič razen AM ne po flaški, ne po lončku, ne po žlički. Iz tega je pa sprejel razredčen 100% jabolčnikuser posted image ! Ampak noče nikakor sam prijet lončka (pa flaške sicer tud ne) - mu ga moram jstuser posted image ! Kako ste naučile svoje user posted image  same držat lonček ali flaško? 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2009 17:49:45   
midvasva
Pri nas smo delali s posnemanjem (vsak svojo skodelico). Primi skodelico kot naj bi jo otrok in pij iz nje. Na začetku ne pričakuj, da bodo roke takoj uporabljene. Malo časa traja, preden otrok vse opravi sam.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2009 21:00:43   
PC Baby
Evo, sprobali in je presenetljivo v tretjem poiskusu že pil sam. Natočila sem mu čisto malo in mu prvič jaz dala da izpije. Drugič je že sam prijel in se seveda cel polil. tretjič je pa čisto počasi nagnil in skoraj vse spil - malo je pa šlo tudi po majički. Sem mu pa nalila res po malo.

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2009 14:18:35   
midvasva
Čestitke - hitro dojemauser posted image . Polivanje je pa del tega, še mi kdaj polijemo :).

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2009 15:15:03   
PC Baby
Hecno je to, da se ne poliva ko pije, ampak potem, ko že neha pit navdušeno pomaha s kozarčkom user posted image

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2009 13:36:48   
midvasva
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Hecno je to, da se ne poliva ko pije, ampak potem, ko že neha pit navdušeno pomaha s kozarčkom user posted image

Očitno zelo uživa user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2009 12:42:53   
cepetavček
Uha, končno se mi je v vsej božični mrzlici uspelo vsest za računalnik. Po tehtnem premisleku, sva se z možem odločila, da je res skrajni čas, da razvoju najinega nadebudneža pomagava in začneva ukinjat stekleničko. Zato sem, kot zadnje božično presenečenje, preko spleta naročila to čudežno skodelico Doidy cup user posted image user posted image user posted image

Samo še božička poštarja počakamo in že se bo začelo polivanjeuser posted image user posted image user posted image Prav nestrpno čakam.

Hvala vsem za spodbudne odgovore, sama pa se z izkušnjami pridružim takoj, ko se navadimo pit kot odrasli ljudje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2009 19:11:27   
midvasva
Sporoči kako bo šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2010 13:30:06   
ema111
razmišljamo o nakupu te skodelice, pa me zanima kako je, glede tega, ko si malčica sama vzame to skodelico, da bo pila in bi jo morala obrniti, ker mora piti s strani, ki je daljša, ona pa bi si jo nagiba s krajše?
upam, da sem razumljivo napisala kaj ne razumem kako se dojenček znajde, da pravilno pije. stara je 14m.

kakšne so vaše izkušnje?
user posted image

(odgovor članu midvasva)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2010 13:37:44   
akin
Ker je itak bil čas, da kupim nek plastičen kozarček, sem tudi jaz naročila doidy cup, ker sem tule naletela na to temo.
No, moram pa povedat, da pri nas ni bilo prav nobenega čudeža. Morda celo lepše pije iz kakega navadnega kozarca, ki je še debelejši in lažje ovije usteca okoli.
Stara je 11 mesecev. Edino kar je pri nas to skodelico razlikovalo od ostalih je to, da sem jaz rabila par dni, da sem jo sploh začela prav odlagat na mizo, heheh. Težko razložim, ampak tiste, ki ste poskusile, verjetno veste kaj mislim. Ker je postrani, jo zgoraj avtomatsko poravnaš, ampak ko odložiš na mizo, pa spodaj ni poravnana... No, al sem pa samo jaz bila tako smotana :)
Super, če pri nekaterih deluje! sem se morala oglasit samo toliko, da ne boste vse pričakovale ne vem kakega čudeža in se spraševale, če je z otrokom kaj narobe, da pri vas pa ne gre ;)

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.1.2010 13:58:08   
ema111
aha, akin, jaz sploh nisem pomislila še na to, kako je z odlaganjem, če si torej ti rabila nekaj časa za pogruntat oz.da si se znebila tistega čudnega občutka ob odložitvi skodelice, potem bo verjetno malčku tudi sprememba od navadne skodelice.

no, zdaj sem pa že jaz nekak čudno napisala, saj mogoče boste razumele kaj sem mislila.
da, je pač ne bi ta skodelica pozneje orientacijsko begala zaradi take oblike, različne od navadnih skodelic. user posted image

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2010 20:09:52   
ema111
aja, pa še to; ali se da kupiti tudi kje drugje kot samo tu:

http://www.eko-baby.si/si/page/detail/gitm/240/

imajo kar dolg rok dobave in sem mislila, če ste mogoče kje kupile osebno. user posted image

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2010 14:23:35   
cepetavček
Živjo,
jaz končno lahko povem svoje izkušnje. Kot sem že omenila mi jo je proti koncu prejšnjega leta uspelo naročiti in tudi kar hitro dobiti preko prej omenjene internetne strani (dostava je bila res kar hitra), potem pa se je začela doba navajanja, polivanaja, hrepenenja po stari flaški, ki je prej moj navihanček kljub interesu po vsem ostalem, skoraj ni izpustil iz ust user posted image user posted image user posted image ampak še tako težko skalo se da premakniti user posted image user posted image user posted image in tako se je tudi moj cepetavček v doglednem času naučil piti iz skodelice in zdaj flaške praktično ne pogreša več (ZMAGA). Res je bilo potrebnih kar nekaj poizkusov in preoblačenja mokrih oblek, brisanja tal, ..., vendar na koncu sploh ni tako težko.

Naša izkušnja je zelo pozitivna in bi nakup priporočila, ker se mi kljub veliki podobnosti kozarcem ali drugim skodelicam, po katerih je malček prej grabil, še vedno zdi, da ta skodelica predstavlja pomembno stopničko v razvojni poti mojega malčka, ki je iz dneva v dan bolj dojemljiv, spreten ... user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?