bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja Pozdravljeni, redno prebiram tele forume na RR in MON, in opažam eno zadevo: kadarkoli katera punca, mamica pojamra okorg moža oz. partnerja, češ, da ga ni doma, jo ne pogleda, ne poboža, ne poseksa, se ne igra z otroci, vse na ta prvo odgovorite, da takšnega je pa res treba zapustiti, zapostavljate vrednoto družine, ki jo jaz cenim iz dneva v dan bolj, ker je meni kdot otrku moja družina razpadla. Pozabljate na pomemben vpliv očeta pri vzgoji otrok, nikoli ne predlagate, da se stvari lahko rešijo z pogovorom, razumevanjem težav itd. Vse največ pomenijo "naši sončki" - da ne bo pomote, tudi midva imava 2 puži, ki jih imava neizmerno rada, ampak žalostno je, da očki ob prihodu otročka postanejo nepomembni, nebodigatreba, pozabljate, da bodo naši otroci nekoč odšli na svoje... in vi boste ostali sami. Skratka, naredimo več za družine, partnerje, imejmo se radi, podpirajmo se. Zato, ker so v večini predstavljeni taki problemi pri katerih res rečeš, da si česa takega nihče ne zasluži. Ne zdaj, ko so otroci, ne prej, ko otrok še ni bilo, in ne potem, ko otrok več ne bo. In če ženska svojega življenja ni videla v pravi luči preden so prišli otroci, ker je na njeno življenje sijala roza žarnica, naj bo vsaj v prihodnosti njeno življenje malo bolj mirno in srečno. Ljudje, sploh pa določene starosti, se več ne spreminjamo in zakaj bi nekdo svoje življenje in življenje svojih otrok vrgel stran samo zaradi "vrednote družina" - ki družina sploh ni, ker je v večini le peklenska gugalnica (da si izposodim izraz) igre dveh, ki se tega sploh ne zavedata. Sploh pa nisem vedno za to, da se dedca brcne skoz vrata, samo večinoma. Je pa res, da se čisto vedno sprašujem, kje jih najdete.