|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ime za fantka: Mak
9.12.2009 22:13:17   
Anonimen
pa lahko se zgodi, da bo čez dve leti vsak drugi Makuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ime za fantka: MAK
9.12.2009 22:31:17   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Se pod tole podpišem. Mogoče bi k napisanim predlogom dodala še Ruj.

Jaz bi pa dodala še Trs.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.12.2009 9:02:24   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: zoya80

dulcinea- kaj imajo pa ta imena veze z mojim vprašanjem? seveda lahko vsak poimenuje svoje otroke, kot želi. Mene samo zanimajo razlogi! :)

Sem ti napisala svoje mnenje. Če ti je ime všeč, ga daj otroku, ne glede kako čuden se zdi nekaterim. Lahko da bo čez eno leto tolko Makov, kot je dandanes Lukatov, pa Jakatov, pa Nejcov pa... Lahko pa bo ostalo edinstveno kot Pšenica od Blažićke.

Drugače pa otroka lahko poimenuješ kakor želiš, le določena pravila so. Men se zdi da jih najdeš na spletni strani od revije Moj malček. No, ampak brez skrbi, Mak ne spada med omejitve.

Aja, in ne vem zakaj si se zapičla v moj post, saj so ti druge tud naštevale čudna imena.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.12.2009 11:46:56   
zoya80
Malo si slabo brala...user posted image Jaz nisem pisala o tem, da je Mak čudno ime, v bistvu je meni celo všeč. Moje vprašanje se je nanašalo na to, da daš otroku eno ime in ga kličeš z drugim. To je bilo moje vprašanje. In zato sem te vprašala, kaj imata tvoji imeni, ki si ju izpostavila, veze s tem, kar jaz sprašujem. In nisem se zapičila v tvoj post, vprašala sem samo, kakšno vezo ima z mojim vprašanjem. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.12.2009 13:11:53   
dulcinea
Aha, zdaj šele vidim. Jaz sem odgovorila na čisto prvo vprašanje, ne na tvoje, čeprav je odgovor sledit tvojemu. Torej, moj odgovor je namenjen avtorici te debate (naja78) in ne tebi.

S tabo se pa strinjam. Imela sem sošolca Staneta in Edija, pa so jih uradno zmeraj poklicali Stanislav in Edvard. Bedno.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.12.2009 14:12:26   
zoya80
No, pa se le razumeva. user posted image

Ja, tudi meni se zdi čisto mimo ampak kot pravim, če obstaja kakšna PAMETNA razlaga, bi jo rada slišala. Anyone? user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.12.2009 17:20:54   
mayci
Ime Mak mi ni preveč všeč, Maks mi je bolj. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.12.2009 21:13:56   
naja78
čer!!
pridne pridne.
Mak,Mak,Mak,.....

težka bo.itak vem da se bova odločila na koncu midva.sigurna pa sem da bojo mogoče čez 2 leti res porasli Mak-i.al pa ne.

ampak druga imena mi pod milim nebom niso ušeč.ne ušeč,ne gredo mi v uho.ja Mak mi gre.a sem čudna.ob tem ne mislim na rožico,ali račko.user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.12.2009 21:18:41   
zez76
Moja kolegica ima Maka in mu prov paše, men je všeč!user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.12.2009 21:27:43   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

čer!!
pridne pridne.
Mak,Mak,Mak,.....

težka bo.itak vem da se bova odločila na koncu midva.sigurna pa sem da bojo mogoče čez 2 leti res porasli Mak-i.al pa ne.

ampak druga imena mi pod milim nebom niso ušeč.ne ušeč,ne gredo mi v uho.ja Mak mi gre.a sem čudna.ob tem ne mislim na rožico,ali račko.user posted image

Samo to je pomembno naja. Vama more biti všeč. Ne mami, ne tašči in ne nam. Če bo vama všeč, bo tudi drugim moralo biti, če pa ne pa... Ok? Pa na koncu le sporoči odločitev. Kdaj imaš rok?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.12.2009 15:06:31   
naja78
ojla.rok imam 7.4.2010.ja še dobre 3 mesece.
zdaj že mali upije: MAK,JE MOJ BJATEC,...user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.12.2009 14:18:37   
sazi
Lej, mojemu sinu je ime Lev, pa ob tem imenu res nisem razmišljala o živali ampak o ljudeh, ki že nosijo to ime. Je pa res, da je nekaj ljudi v moji bližini padlo skoraj v nezavest. Ko sem bila 2. noseča, jih je zelo skrbelo, kaj se bom spomnila sedaj.

Če ti je ime všeč, ga boš dala otroku, zavedaj pa se, da te bo kdaj kdo mnalo pisano pogledal in komentiral

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.12.2009 16:25:17   
Anonimen
glede na:

Kako se vam zdi?? doma imamo že LANA-a.

ko sem mami omenila je skor okol padla
nam 3 z Lanom pa je zelo ušeč.
predlogi???

in

jla.rok imam 7.4.2010.ja še dobre 3 mesece.
zdaj že mali upije: MAK,JE MOJ BJATEC,...

je kar je!user posted image

ocitno je že Mak, in naj tudi ostane Mak...kar pa si mislijo drugi, pa ne poslusaj.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
17.12.2009 16:38:38   
Kiwa
Jaz sem si vedno mislila, da je izbrati ime enostavno. Sedaj sem sama noseča in mi za fantka ne pade nobeno ime na pamet, ki bi mi bilo res všeč. Luka mi je, pa se mi zdi, da jih je ogromno..

Mak mi je pa všeč, jaz nisem pomislila na rastlino ali karkoli.

Glede "čudnih" imen: poznam tri sestre z imeni Luna, Zarja in SONCA! Luna in Zarja ok, ampak Sonca user posted image .
Sicer je pa tako, da je na začetku mogoče kako ime čudno, ko pa nekoga s tem imenom poznaš in se z njim družiš, pa ti postane čisto običajno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.12.2009 16:42:33   
botrca
Meni Mak ni všeč tebi in tvojim pa če je pa mu dajte to ime...vaša odločitev.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.12.2009 16:53:11   
mini86
men je pa všeč brian (beri brijan)..pa itak je blo usm čudn in itak vsak samo..KVA

no zdj mamo pa marcela

je blo pa v zberki še ian, liam...ma pa kolegica kiana in sm tud prvič slišala..k smo se pogovarjal mi je blo čudn sam k pa vidš dejansko dojenčka s tem imenom je pa prec drgač..tko da..če je vm ušeč-to je najbol pomembn

usakmu pa k je to prvič prebrau mu je čudn-no tistim k je..če bi ga pa parkrat slišu bi blo pa že lepš..kolegica ma trisho (beri triša) in od začetka se kr nism mogla navadt, zdj mi je pa ful hud ime

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.12.2009 13:46:53   
misar
Imam sodelavca s priimkom Mak, mogoče bo dal sinu ime Mak: Mak Mak

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.12.2009 15:57:31   
naja78
user posted image MAK!user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.12.2009 18:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

user posted image MAK!user posted image

user posted image  prijetno nosečnost še naprej!

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dostava hrane na dom
ksenija12

Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom?

da, enkrat tedensko (8%)

da, enkrat mesečno (7%)

da, ampak zelo redko (33%)

ne, ni mi všeč (10%)

ne, je predraga (7%)

ne (drugo) (35%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!