|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes noce Gh
8.12.2009 20:48:04   
daisyb
pozdravljene,

mislim, da sem nekje na tem forumu ze prebirala o tej temi a sedaj ne najdem.
zanima me, ce ma katera podobne tezave in kaj mi svetujete.
z uvajanjem Gh sem zacela mal pred 6 meseci in je takoj lepo jedel sadje, rizeve kasice in korencek, krompir....ni pojedel veliko na obrok..ma do 100g.
danes pa noce nic Gh...sam par zlick vsega in pol hoce mleko. prej pa ni tel mleka. pa se tega je komi 600ml spil. ali mislite, da je to sam kak tak dan...naj pocakam kak dan in pol poskusim spet z Gh..ali naj provam dat kar jutri?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: danes noce Gh
8.12.2009 21:52:59   
Petka09
Jaz bi na tvojem mestu vsak dan probala. Če bi glavo obračal stran, pač ne bi silila. Ampak probala pa bi - mu pač pokazat žličko in dat k ustom. Če ne bi hotel oz. jezno glavo stran obračal bi pa nehala. Ker mogoč je samo tak dan, mogoče bo pa več takih dni.

Kokr vidim po tem forumu pride pri dojenčkih do različnih obdobij - enkrat jejo vse po spisku, pol zavrnejo določena živila, pol spet nič nočjo....

Vseeno pa mu malo v ustka poglej, če ne bi mogoče kak soor bil al pa bi ga grlo kaj bolelo. Sam najbrž v tem primeru tut mleka ne bi pil.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2009 13:43:18   
frutolina
mogoče mu kak zobek raste user posted image
ponudi mu GH, če pa ne bo hotel pa mu daj mleko (pa malo zgosti recimo z riževo kašico). Al pa mu daj npr. korenček za glodat user posted image .

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 21:45:10   
marjetica8
Naš tudi zdej skoraj 1 treden ni hotel videt žličke. Ni blo treba dat k ustom, je blo dost da je samo vidu žliščko in je že začel jokat in se stran obračat! No in učeri sem opazla da ima kar naenkrat 2 zobka zunajuser posted image  Zdej vsaj sadje dopoldne nekako poje in večerno kašico, s kosilom je pa še problem. Ne vem v čem je fora, ampak upam da bo minilo.
Mogoče so res zobki tudi pri tvojem user posted image ! Malo spremljaj stanje v ustih...user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

zakon
cupacups

kaj vas spremlja v zakonu (iskreno)

ljubezen (77%)

navada (23%)

Število vseh glasov: 288

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!