|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drugačen fant
26.12.2009 22:10:34   
sjmm
le pogum...saj veš ..priložnost zamujena.....tudi sama sem bila nekako pobudnica srečanja z mojim možem...in sva srečna že 16 let...in družbo nama delajo 4 mulčki, pa sem bila tudi 20 letna, ko sem ga spoznala...a bil je praviuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 51
9.1.2010 22:09:47   
zoja10
user posted image user posted image a je kaj novega ?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.1.2010 11:54:13   
zinkazi
Za tebe je sigurno drugačen, saj te je pritegnil, opazila si njega in njegovo komunikacijo. Ti se nisi spomnila od kje ga poznaš, on se te je zapomnil. To pomeni, da si tudi ti zanj zanimiva. Če sicer ne komunicira z mlajšimi, ga poskusi napeljat na temo, ki vama je obema blizu, (poezija, literatura), tako bo spoznal, da si mu dorasla klub mladosti. Potem predlagaš, da pogovor nadaljujeta ob kavi ali čaju, ko boš tudi ti prosta.

Otroško srce je zaklad

Neposredna povezava do sporočila: 53
10.1.2010 19:55:40   
Anonimen
No,če ni topli in ne mamin sinko kaj,če je župnik?user posted image

(odgovor članu zinkazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:35:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
10.1.2010 20:37:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

No,če ni topli in ne mamin sinko kaj,če je župnik?user posted image

prvo....ob avtoricenim postu mi je to padlo na pamet, pa se nisem upala javno izrazit!user posted image

no, upajmo, da ni!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
10.1.2010 22:27:56   
poli*
Hmm, po moje pa ni brez razloga samski pri 28??
Jaz sem najprej pomislila, da je tip pač intelektualec, ki verjetno živi v svojem svetu poezije, pravljic in zgodbic. Hja, take je pogosto težko razumeti.

Upam, da si se opogumila in ga spoznala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
11.1.2010 11:47:00   
MissElvira
Živjo punce,

Oh, če bi bil župnik, bi morala vsak dan k spovedi zaradi grešnih misli :) To njegovo "posebnost" je težko opisati, a že na prvi pogled izstopa s svojo odločno držo in predirnim pogledom.

No, prvi korak je naredil kar on, par dni pred novim letom... stopil je naravnost k meni in me povabil na sprehod. Bila sem strašno nervozna, trikrat sem se preoblekla in skoraj preklicala zmenek. A ves nemir je izginil, ko me je prijel za roko. Dolgo sva hodila in bilo je čudovito, sproščeno, na koncu tudi oh zelo strastno.  Naslednji dan me je pa znova napadel strah. On je za silvestrovo nameraval umirjeno večerjati z dobrimi prijatelji, mene pa so moji prijatelji vabili na dolgo ponočevanje. Nisem ga znala povabiti zraven, njegovo vabilo pa sem zavrnila, saj sem prijateljem obljubila, da bomo praznovali skupaj. Ves silvestrov večer sem se počutila bedno, predstavljala sem si njega v tej družbi in vedela, da bi se mu zdeli kot majhni otroci. Blodili smo po lokalih do jutra, nato pa ves novoletni dan prespali. Med tem časom me je klical, a ker sem spala, je zvonilo v prazno.

Prejšnjo soboto sem ga poklicala, mu rekla, da bi se rada dobila in prvič sem odšla k njemu domov. Ravno je pakiral kovček, ker se je pripravljal na službeno pot. Na pol v joku sem mu izpovedala svoje dvome, kako se bojim da sem preotročja zanj, da ne vidim, kaj mu sploh lahko nudim. On pa se je samo nasmehnil, me prijel za roke in pogledal naravnost v oči. Odraslost, mi je rekel, ni nič drugega kot ideal, pojem... pomembna je pot, ki vodi do nje. Da stanovanje, služba in avto ne pomenijo odrasle osebe, temveč se ta izkaže, ko človek sprejme odgovornost in posledice za vsa svoja dejanja. Da on tudi še ni odrasel, saj ga čaka še veliko izkušenj v življenju. Na meni pa da ni videl odrasle ali otročje osebe, temveč radovedne in iskrive zelene oči, ki so mu polepšale dolgočasen literarni večer.

No, sedaj čakam, da se vrne iz tujine.... še 2 dni. Malce me še daje skepsa, saj se mi nekako zdi prelepo, da bi bilo res... morda ima kje kakšno temno skrivnost.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 11:59:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 59
11.1.2010 12:29:34   
baguSka
Ooo lepa novicka MissElvira. Lepo lepo... 

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 60
11.1.2010 13:12:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
11.1.2010 13:47:19   
Colt
MissElvira, kot kaže Imate opravka s pripadnikom stare dunajske šole. In z Nekom ki mu ženska čustva, ideali, razmišljanja in duša...niso preveč oddaljeni. Obilo sentimentalnih, telesnih, intelektualnih in vseh ostalih radosti Vam želim, ob tem odkrivanju popolnoma nove aurore sna dekliškega srca user posted image

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.1.2010 19:14:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

MissElvira, kot kaže Imate opravka s pripadnikom stare dunajske šole. In z Nekom ki mu ženska čustva, ideali, razmišljanja in duša...niso preveč oddaljeni. Obilo sentimentalnih, telesnih, intelektualnih in vseh ostalih radosti Vam želim, ob tem odkrivanju popolnoma nove aurore sna dekliškega srca user posted image

G

Da nisi kje Colta srečala....user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
11.1.2010 19:22:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira

Živjo punce,

Oh, če bi bil župnik, bi morala vsak dan k spovedi zaradi grešnih misli :) To njegovo "posebnost" je težko opisati, a že na prvi pogled izstopa s svojo odločno držo in predirnim pogledom.

No, prvi korak je naredil kar on, par dni pred novim letom... stopil je naravnost k meni in me povabil na sprehod. Bila sem strašno nervozna, trikrat sem se preoblekla in skoraj preklicala zmenek. A ves nemir je izginil, ko me je prijel za roko. Dolgo sva hodila in bilo je čudovito, sproščeno, na koncu tudi oh zelo strastno.  Naslednji dan me je pa znova napadel strah. On je za silvestrovo nameraval umirjeno večerjati z dobrimi prijatelji, mene pa so moji prijatelji vabili na dolgo ponočevanje. Nisem ga znala povabiti zraven, njegovo vabilo pa sem zavrnila, saj sem prijateljem obljubila, da bomo praznovali skupaj. Ves silvestrov večer sem se počutila bedno, predstavljala sem si njega v tej družbi in vedela, da bi se mu zdeli kot majhni otroci. Blodili smo po lokalih do jutra, nato pa ves novoletni dan prespali. Med tem časom me je klical, a ker sem spala, je zvonilo v prazno.

Prejšnjo soboto sem ga poklicala, mu rekla, da bi se rada dobila in prvič sem odšla k njemu domov. Ravno je pakiral kovček, ker se je pripravljal na službeno pot. Na pol v joku sem mu izpovedala svoje dvome, kako se bojim da sem preotročja zanj, da ne vidim, kaj mu sploh lahko nudim. On pa se je samo nasmehnil, me prijel za roke in pogledal naravnost v oči. Odraslost, mi je rekel, ni nič drugega kot ideal, pojem... pomembna je pot, ki vodi do nje. Da stanovanje, služba in avto ne pomenijo odrasle osebe, temveč se ta izkaže, ko človek sprejme odgovornost in posledice za vsa svoja dejanja. Da on tudi še ni odrasel, saj ga čaka še veliko izkušenj v življenju. Na meni pa da ni videl odrasle ali otročje osebe, temveč radovedne in iskrive zelene oči, ki so mu polepšale dolgočasen literarni večer.

No, sedaj čakam, da se vrne iz tujine.... še 2 dni. Malce me še daje skepsa, saj se mi nekako zdi prelepo, da bi bilo res... morda ima kje kakšno temno skrivnost.

Men tole sliči na bolj kakšno limonado ali sanjarjenje...mogoče se motim ampak je preveč takih detajlov,ki me motijo v celotni zgodbi.No ja mogoče bo izšla čez kako leto knjiga RR-telenovela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
11.1.2010 19:24:18   
Anonimen

G

se opravičujem, a morala sem se malo nasmejati,... takšen sproščen smeh, da ne bo kdo mislil, da sem zbadljiva ali kaj,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
11.1.2010 19:27:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

G

se opravičujem, a morala sem se malo nasmejati,... takšen sproščen smeh, da ne bo kdo mislil, da sem zbadljiva ali kaj,...

Saj smeh je pol zdravja a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
11.1.2010 19:28:51   
Anonimen
Saj smeh je pol zdravja a ne?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?