|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsakdan z našimi malčki
8.12.2009 12:35:10   
Lady_Cee
Pozdravljene!

Ker sem še novopečena mamica (7t), me zanimajo vaši vsakdani, ko so bili vaši malčki toliko stari -
kdaj so zaspali, kako so spali podnevi, koliko časa ste jih podnevi imele pri sebi, kdaj ste jih kopale...

Moja mala zaspi komaj ob kakih 23h - sicer spi do 5h nepretrgoma in meni to zelo odgovarja, pa še nato se naje in spi do kakih 8h - vendar me skrbi če je v redu za njo, da hodi tako pozno spat. Podnevi spi kakšni 2-3 ure skupaj (v pojstlici), drugače jo imam pa skoz v dnevni ali kuhinji v taki mehki lupinici ali pa na rokah, kjer ima včasih svoje "15-minutne do polurne" dremeže.

Rada bi jo navadila, da bi zaspala že ob kakšnih 20h, 21h, samo me skrbi, da se bo ob 3h zbudila in ne bo več spanja.

Kakšne so vaše izkušnje?

LP, Lady_cee
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsakdan z našimi malčki
8.12.2009 12:56:58   
BISKVITKA
Jaz mislim, da sta ujeli super ritem, in da si boljšega ne moreš zaenkrat zamisliti.

Srečno

(odgovor članu Lady_Cee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2009 12:59:45   
arupnik3
pri nas je bilo obdobje ko je šla mala spat ob 23h in spala do 6h pa potem do 9h
je bilo pa tudi obdobje ko je šla spat ob 20h in spala dotam okol 3h in potem do 7h zjutraj in je blo tudi kr ok ..... mislim da vsaka mama mora sama "pogruntat" kakšen je njen otrok oz se morata uskladiti....
zakaj pa te skrbi da ne bo več nazaj zaspala ali si utrujena???
jst vem da pri drugem bom upoštevala nasvete kot so spi takrat kot spi otrok ..... ker sem čez dan bedela tudi če je ona spala ponoči pa nič spala od 5 meseca pa še zdaj ko je stara 1 leto se zbuja (zobki,krči)....

(odgovor članu Lady_Cee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2009 13:00:38   
arupnik3
je tudi res da bi bilo lahko zelo zelo slabše naprimer lahko bi non stop jokali se zbujali....

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2009 13:10:29   
Lady_Cee
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

Ne, niti malo. Skrbi me, če bi ona zaspala ob 20h, se zbudia ob treh in ne bi nazaj zaspala, jaz pa ponavadi hodim spat ob polnoči... V tem primeru bi veerjetno bila utrujena.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2009 13:27:20   
arupnik3
ja v tem primeru bi bila utrujena samo če ti hodiš spat ob polnoči gre komot ona spat ob 23h ko bo pa večja pa moraš izbrat eno rutino mi imamo tako stara je bila 1 leto ob 19h kašica potem umivanje potem pa flaša mleka in spat ob 20h.... bi bilo prekasno hodit spat ob 23h že zaradi vrtca in potem šole...

(odgovor članu Lady_Cee)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2009 13:31:03   
FLASK_A
Glede na to, da ima 7T, vama moram prav čestitati. Nam ni šlo tako dobro. Kar tako naprej, ko pa bo starejša (če ne prej- okrog pol leta) boš pa že postavila uro na osmo zvečer.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2009 16:29:41   
mini86
mi smo prbližno tri mesece isto hodil spat ob 23h in se zbujal zjutri ob 11h..oh kje so tisti časiuser posted image user posted image user posted image user posted image
no zdj pri 5,5 mesecov pa hodmo spat tm nekje od 21.30-22h..pa mn tko ustreza..spimo pa od 8h-9h zjutri..
use se bo še spremenil boš vidla..js mislm da bojo prej hodil spat čene prej pa ko bo treba v vretec..aja kopal smo se pa vsak dan..zdj pa vsak drug dan..
uživi iz svojim sončkom

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2009 16:33:32   
rina22
Ko je bila moja punčka tolko stara, je imela popolnoma enak ritem. In moram priznat, da je res ujela super ritemuser posted image Zdaj je stara 4 mesece in zaspi ali ob 21h ali ob 22h, potem pa spi do 3h ali 4h, se naje in spi do 6h ali 7h, včasih še dljeuser posted image

Moj nasvet: pusti ji, da si sama izbere ritem, kot ji odgovarja. Moja si ga je, in je super.

Ko je bila stara tolko, kot zdaj tvoja, sva se veliiiiko sprehajali, cartali, kopali pa sva se ob 19h (vse isto, kot sedaj)user posted image

Veliko uživanja in cartanja vam želimuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2009 16:34:04   
Dudica1
Pri nas smo oba navajali na ritem in en red da hodita spat kmalu po 19h...do 20h sigurno že spita oba.
Kmalu od rojstva naprej...eden bo star 3 leta eden pa je bil 7 mesecev.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2009 16:21:40   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

pri nas je bilo obdobje ko je šla mala spat ob 23h in spala do 6h pa potem do 9h
je bilo pa tudi obdobje ko je šla spat ob 20h in spala dotam okol 3h in potem do 7h zjutraj in je blo tudi kr ok ..... mislim da vsaka mama mora sama "pogruntat" kakšen je njen otrok oz se morata uskladiti....
jst vem da pri drugem bom upoštevala nasvete kot so spi takrat kot spi otrok ..... ker sem čez dan bedela tudi če je ona spala ponoči pa nič spala od 5 meseca pa še zdaj ko je stara 1 leto se zbuja (zobki,krči)....

iz lastnih izkušenj ti povem,da pri drugem otroku zelo težko pride v poštev,da boš spala takrat ko otrok spi,ker ko dojenček spi,se ukvarjaš z večjim otrokom saj ga popolnoma nehote daješ na drugo mesto in takrat nadoknadiš zamujeno

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?