|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes...
21.6.2005 13:07:23   
Sibil_
je pa zame en prav usran dan.:(
Sem šla dopoldan s sinom na tržnico, sediva v barčku na kavi, ga dvignem iz vozička in seveda-je bil pokakan do amena, kar se je takoj poznalo na moji hlačnici.In sem vsega usranega nesla do bližnjega parka in ga previla na klopci, za moje hlače pa ni bilo pomoči.Sem hodila po Kopru z usrano hlačnico dve uri.:ups:
Grem seveda po tem silnem dreku na kopališče, željna kopanja-in kaj me tam prička-prepoved kopanja zaradi onesnažene vode.kahsjfdbjdfbjd in Luka!:grrr:
Se vrnem domov, sin seveda lačen in tečen, ga dam v njegovi sobici na tla in šibam kosilo kuhat (olupit dva krompirja in ve bučki-5 minut)-seveda ga cel čas gledam in mirim, a on joka ker me ni zraven-ko se kosilo zanj kuha ga pomirim in slišim zvonit na vratih.Odprem vrata na vratih pa dva policaja, da kaj je z otrokom!:hudicek:
No, zdaj on spi, jaz sem čist out, in malo brskam po RR.:zaspan:
Napišite da bo boljše, če ne se mi bo zmešalo!
LP,
Sibil
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes...
21.6.2005 13:08:48   
Dadi
ja kuga...a kar policaji so prišli na vrata:)-:)- To je pa kokr v kakšnem filmu:)-

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes...
21.6.2005 13:09:20   
dory
O marija..ko se ti zacne dogajat pa temu res ni konca...ampak konec dober,tamal spi,ti bos v miru mal rr pocekirala pa kej nardila pol bo pa kul :)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 13:10:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes...
21.6.2005 13:13:18   
viv_
Zarad usrane hlačnce se ne bi sikirala... zakaj sta pa polcaja prišla?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes...
21.6.2005 13:15:00   
ma-ja
Ni mi čist jasno. Kaj je kdo policijo poklical?
To me pa res zjezi. Mene je zadnjič sosed nadrl kaj delam z otrokom, in da me bo prijavil. Jaz sem pa šla samo ta starejšega poklicat, ker je bila ura že skoraj devet zvečer. S kolesom je hotel na hitro zaviti, pa je revček padel. Bog pomagaj, nekateri ljudje so pa res trapasti :zmeden:!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes...
21.6.2005 13:18:25   
Pajaca
ha ha, men je pa dons vse kar preberem tko smešn. Policaji zarad joka, en si zalepi usta pa nos, sosed te hoče prjavt ker si otroku kolo kupila (da lahko dol pade z njega).....

Sam eni ljudje majo pa res čas, al jim je pa ful dolgčas, da take neumnosti počnejo.

Pa sta ti pol policaja pomagala otroka umirit???? Al sta tud onadva papala bučko pa krompir?????

Jaz sem v taki sili kosilo sicer prestavla, pa dala tamali na hit kakšen jogurt al pa frutek, da ni bla predolgo lačna.

Hlače se pa uperejo, al maš pa razlog da si kupiš nove!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes...
21.6.2005 13:18:29   
baguSka
ja tole s polcaji..svašta res :grrr:

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 13:19:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Danes...
21.6.2005 13:23:22   
Sibil_
Ja pr policajih se je še bolj drl, ker se jih je bal.Pol sta se mi pa opravičevala...klicali pa so iz gostilne blizu nas, ker so se bali da ni kaj narobe.
Če bi pa kosilo zaradi tega prestavljala, pa mali ne bi nikoli jedel, ker tuli čim greš stran od njega.Ampak danes je pa ekstra tečen, ne vem kaj za en vrag je to.:hudicek:
Za hlače pa ni drugo kot sramota-po celem mestu z usranimi hodit...pa še ena gospa mi je dobrohotno namignila da sem se pa malo popackala....hmmm, ja no, tudi tako bi se lahko reklo....:)-
LP,
Sibil

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Danes...
21.6.2005 13:25:01   
Anonimen
:)-Sibil, oprosti, meni si prav polepšala dan s temle :)-:)- Usrane hlače :)-

ne zamert :ups:

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Danes...
21.6.2005 13:28:18   
Pajaca
sibil ne skrbi, polna luna je... tko da ga mal meče. Pa polcaje, pa gospe pa vse.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Danes...
21.6.2005 14:08:06   
smrka
:) sem se tolk nasmejala, sem se te kar zamisljala kako se lepo setas kakor da ni nic po mestu z pokakanimi hlacami :) ceprav tebi ni bilo kaj fajn.. pa se vonj...
No glavno da si zdaj doma. Mogoce tamalmu rastejo zobki al kaj.. :)
Lepo se mej :)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Danes...
21.6.2005 14:13:42   
Leni72
Ta je pa bla lušna :)-:)-:)-. Policaji:)- Ja, kak je že tisto o hudiču in mladih?!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Danes...
21.6.2005 14:33:42   
Anonimen
:hudicek::hudicek:presneta ladja ki je spustila gorivo v morje,da bi jih:hudicek:pobral:grrr:
Tako in tako bo katrana še potem na pretek,ne sam hlače tud kopalke bodo usrane od kej bolj hujšega.
Pojdi v Simonov zaliv na plažo do tam ni zaneslo:zmeden2:
Policja pa si morala not povabit pa otroka dat v naročje,pa naj poskusita pomirit histerično jokajočo žverco.
Soseda,ki je prijavil pa na gob...:hudicek:

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Danes...
21.6.2005 16:45:39   
PiaM
Sori, jaz se tud smejem :)-, upam da se ti zdaj že tudi z nami:)-.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Danes...
21.6.2005 22:15:48   
Anonimen
Sibil, si jih morala poslat nazaj v gostilno, da naredijo mir glede večernega nabijanja :)-.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?