|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Android telefoni
7.12.2009 14:22:54   
luka jan
Veliko berem o teh android telefonih, pa me zanima kako ste tiste ki ga imate zadovoljne.
V službi so mi namreč ponudili da izberem med androidom in ostalimi, pa ne vem kako naj se odločim.
Zanima me predvsem kakšna je prednost teh telefonov in kateri android je sploh fajn nabavit.
Imate čas do kanec meseca, potem se pa moram odločit.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Android telefoni
10.12.2009 11:20:44   
Freeda
Upam da nisem prepozna.user posted image

Android telefoni so telefoni, ki imajo android operacijski sistem in so predvsem tehnično bolj napredni.
Sama imam HTC Hero in sem zelo, zelo zadovoljna. Prednost tega sistema je predvsem zmoglivejši procesor, pa veliko različnih aplikacij, pa pregledovalniki različnih dokumentov, pa podpora spletnim storitvam.....
Jaz osebno mojega telefona ne zamenjam za nobeno Nokio več.

Če te še kaj zanima, pa si lahko več prebereš TUKAJ.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2009 14:14:04   
luka jan
Link sicer ne dela, pa vseeno hvala.user posted image

Sem si šla malo pogledat na Mobitelovo stran in nekaj našla, bi pa tudi jaz izbrala HTC Hero. Tako na prvi pogled mi je všečen, tehnične karakteristike pa mi niso čisto jasne. To kar si napisala je super, bi mi prišlo prav tako poslovno, kot tudi zasebno. user posted image Sicer se odločam med HTC hero in Nokio E72, oba mi delujeta bolj poslovna telefona, ampak mi android deluje bolj tehnično podprt kot Nokia.

Ne vem, bom še malo premislila.
Imaš morda kakšno izkušnjo z Nokio E72?

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2009 14:21:45   
Freeda

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Imaš morda kakšno izkušnjo z Nokio E72?

Žal s to Nokio nimam izkušenj, jaz še vedno navijam da se odločiš za HTC. Če ga rabiš bolj poslovno boš sigurno bolj zadovoljna s slednjim, kot pa z Nokio. Sama sem sicer imela nekaj Nokii, samo nobena ni presegla mojega pričakovanja.
Seveda pa je odločitev tvoja.user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2009 14:17:44   
luka jan
Evo, sem se odločila in to za HTC Hero. Sicer ga še nisem dobila, baje so jih naši v firmi šli danes iskat, bom pa spet imela kaj za delat čez praznike.user posted image

V bistvu je problem v tem, ker sem mogla nekaj izbrat iz Mobitelove ponudbe,imamo namreč že leta njihove pakete, pa glede na to da nisem ravno najbolj tehnični tip niti ne vem če sem izbrala dobro ali ne. Poslovno bi najraje imela iphona, samo kaj ko ga pri nas nikjer nimajo.

No bom videla, poročam o svojem zadovoljstvu.user posted image user posted image

Aja, Nokie pa zato nisem izbrala ker eno dobro že imam.user posted image

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2009 15:54:08   
Freeda
Dobro si se odločila, boš videla da boš zadovoljna.user posted image

Pa poročaj kaj, kako ti android dela.

Na začetku se ga moraš malo navadit, potem pa so ti razne Nokie in drugi telefoni čudni.user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2009 16:39:52   
luka jan
IZVIRNO SPOROČILO: Freeda

Dobro si se odločila, boš videla da boš zadovoljna.user posted image

Pa poročaj kaj, kako ti android dela.

Na začetku se ga moraš malo navadit, potem pa so ti razne Nokie in drugi telefoni čudni.user posted image

Imaš prav, tale telefon je super, sicer se ga nisem še čisto lotila, ampak do konca leta mi bo že uspelo.user posted image
Mogoče je res malo drugačen operacijski sistem, samo men ni bistveno drugačen. Predvsem mi je pa všeč na oko, tako lepo in elegantno upognjen, tak čisto ženski.user posted image

Moram pa povedat da so me v službi kar naprej spraševali zakaj tako težim s tem telefonom, ko pa so Nokiie tako fajn. Sodelavka si j izbrala Nokio N900 in mi tako na prvi pogled tudi ni slaba. Po moje bi bilo veliko lažje če bi bila ponudba na Mobitelu manjša, to pa je tok tega da se res težko odločiš.

Daj mi še malo časa, potem pa ti sporočim kako in kaj.user posted image

< Sporočilo je popravil luka jan -- 29.12.2009 16:44:33 >

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2009 16:54:09   
Freeda
Super, saj sem vedela da boš zadovoljna.user posted image

Pa srečno tudi v letu ki prihaja ti želim.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2009 16:58:42   
luka jan
Hvala za lepe želje, tudi jaz želim nazaj vse naj, naj.

Telefon je pa res zakon, mi ni žal da sem se tako odločila.
Upam da me ne bodo v službi nekam poslali, ko bodo videli prvi račun.user posted image

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.