|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Badminton??
5.12.2009 13:44:31   
arruba
Živjo,

ali mislite, da lahko badminton kakorkoli škoduje med nosečnostjo glede na to, da se kar precej naskačeš?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Badminton??
5.12.2009 15:36:35   
bskrle
pojma  nimam,ampak tako laično gledano bi ga odsvetovala, ker se dosti steguješ, skačeš ... 

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Badminton??
17.12.2009 19:01:24   
irenav
JA škoduje!!! Pred nosečnostjo sem igrala badminton 2 x/ teden po 1,5 ure. Ko pa sem bila noseča 8 tednov sem šla igrat - saj naj bi v nosečnosti lahko počela vse tako kot prej, vendar manj intenzivno. No to ni res! Po igri sem čez kako uro začela krvaveti in bila nato 3 dni v bolnici. Na srečo sta bila moja dva mladička trdoživa in sta se zdrava rodila z 8 meseci...lahko pa bi bilo čisto drugače. Zato lopar lepo v kot, in pojdi raje na sprehod. Sem bila kar športnica - kolesarka, hodila v hribe ter seveda igrala badminton, torej dečva z kar veliko kondicije, pa vendar nosečnost kar obremeni telo. Nikoli si ne bi oprostila, če bi takrat šlo zaradi tega še kaj narobe. Tako, pretehtaj sama :). Aja, od takrat nisem imela nobenih težav več v nosečnosti...bruhala nisem niti enkrat.

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?