Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: polnozrnata živila in tuna 5.12.2009 16:27:34
|
|
|
|
Najaa
|
Pri prvi sem začela s polnozrnatim kruhom kar zgodaj. Pri ene 10m. Tuno pa... nekje okoli 1.leta, konzervirano mislim.
|
|
|
|
RE: polnozrnata živila in tuna 7.12.2009 9:37:28
|
|
|
|
Urska09
|
Polnozrnata živila že od samega začetka, ker ne jemo drugih. Se pravi nekje od 7.mes dalje. Sojinega mleka ne uporabljamo. Tune pa še nisem probala. Saj misliš v konzervi? Aja, stara je 9,5 mes.
|
|
|
|
RE: polnozrnata živila in tuna 8.12.2009 8:55:07
|
|
|
|
Hope2
|
Polnozrnati kruh ali štručko dobi občasno, od nekje 10 meseca. Za tako male otročke je baje bolje bel , ne vem, tako sem slišala . Sojinega mleka ne pije, ne vem zakaj bi , ima adaptirano. Izogibam se tudi soji in izdelkom, ki vsebujejo sojo (vsaj do 1 leta), ker je tudi alergena. Pa še zdaj po 1 letu, mu tega ne dajem, ne vidim smisla. Tuno v konzervi ne dajem, bi mu prej raje dala svežo in to po možnosti kako drugo ribo. Že za odraslega ni priporočljiva več kot 1 na teden, ker vsebuje težke kovine.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.