Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj 5.12.2009 13:15:18
|
|
|
|
bskrle
|
V vrtcu z 2-ma letoma, mi jih na predstave ne vozimo, ker imajo v vrtcu abonma in še vzgojiteljica jih pelje v LJ.
|
|
RE: kdaj 5.12.2009 13:20:50
|
|
|
|
K_a_t_i
|
V službi smo imeli predstavo za dedka Mraza, ko je bil star 10 mesecev . No, to ne bi priporočala. Naslednje leto, pri letu in 10ih mesecih smo spet imeli lutkovno predstavo za novo leto - Muco Copatarico. Kej takega še nisem videla - nepremično je sedel na stolu že 15 minut pred predstavo, niti pisnil ni. Ko sem rekla, da greva malo ven, ker predstave še nekaj časa ne bo, mi je samo odgovoril da ne, da on bo gledal Muco Copatarico! Je pa res, da je vsebino igre poznal že iz vrtca.
|
|
RE: kdaj 5.12.2009 13:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo danes na predstavo pred miklavževim obdarovanjem ... stara je tamala 1 leto in 14 dni in me je krepko strah, kako bo to zgledalo ... no ampak ker so v tem času na vrsti za obdarovanje otroci od 1-3 leta, si predstavljam, da naša ne bo edina glasna .
|
|
|
|
RE: kdaj 5.12.2009 14:12:26
|
|
|
|
zvezdica05
|
Leto in pol. Gledali sva balet za otroke in je proti mojim pričakovanjem zdržala celo uro :)
|
|
|
|
RE: kdaj 5.12.2009 21:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo .. pred 2ma urama smo prišli domou in moram rečt, da sem bila prav prijetno presenečana, saj je cele pol ure (toliko je bila dolga predstava) z odprtimi usti gledala na oder in opazovala dogajanje .
|
|
|
|
RE: kdaj 5.12.2009 22:33:45
|
|
|
|
tins
|
Malo pred 4. letom sva začeli redno hodit na predstave v Lutkovno gledališče.
|
|
|
|
RE: kdaj 6.12.2009 1:05:49
|
|
|
|
nananaja
|
Okoli enega leta je začela hodit na lutkovne predstave s sestrično, pa bratrančev nastop s klarinetom je šla gledat, pa šolske predstave od sestričen... V bistvu jo ponavadi ful zanima, edino enkrat mi je težila, da hoče lulat - ene 8x, ker je bil v razredu ful slab zrak - sva potem kar na hodniku ostale. Nasprotno pa je doma tv dolgo sploh ni zanimala.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 6.12.2009 1:07:20 >
|
|
|
|
RE: kdaj 6.12.2009 14:26:36
|
|
|
|
barbi007
|
zdaj v tem času, ko razhaja nova gripa niti slučajno ne gremo nikamor!
|
|
|
|
RE: kdaj 6.12.2009 18:04:53
|
|
|
|
SaaS
|
Naša dva sta nekje pri treh letih lepo spremljala predstave. prej ne. Lansko leto sem dvakrat mlajšega, ko je imel 2 leti, vzela na predstavo in smo šli predčasno ven, ker mu je koncentracija padla in ni zdržal cele. Je pa zelo odvisno kakšna je predstava. Tudi pri nas jih imajo v vrtcu, celo v jaslih, ampak tiste so zelo prilagojene, res za eno in dvoletnike. Starejši pa imajo svoji starosti primerne. Midva jih pa že tretje leto voziva na predstave enkrat mesečno (imamo abonma) in letos ko sta stara 5 in 3,5 let oba sledita. Prej pa smo hodili samo s starejšim.
|
|
|
|
RE: kdaj 6.12.2009 18:30:58
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbi007 zdaj v tem času, ko razhaja nova gripa niti slučajno ne gremo nikamor! kaj pa potem, ko bo spet kakšna nova? ali pa kakšna stara mogoče? skratka, mi smo bili zadnjič na eni predstavi (2 leti in pol), pa je bilo tamali full všeč, potem pa se je ustrašila enega našemljenega mačka (malo je bila tudi zaspana)
|
|
|
|
RE: kdaj 6.12.2009 20:36:17
|
|
|
|
barbi007
|
kakor kdo hoče...sicer je pa odločitev na koncu itak vaša...
|
|
|
|
RE: Kdaj na obisk predstave? 8.12.2009 8:33:24
|
|
|
|
livia
|
Prvi otrok: - prvič na predstavi za dedka mraza stara 8 mesecev. Super se je obnesla. Spremljala, ploskala. Predstava dolga okoli pol ure. Vsi so jo občudovali kako je pridna. Drugi otrok: - prvič na polurni predstavi pri 20 mesecih. Tudi ful pridna. Skoz gledala, ploskala, oponašala živalce,... Smo bili pa za Miklavža z obema v LGL na predstavi dolgi 45 minut, sicer namenjeni večjim otrokom (4-8 let), pa sta bili tudi pridni. Mogoče je pa vseeno bila malo predolga predstava, vsaj meni se je vlekla. Sedaj sta stari 22 mesecev in 3,5 leta.
|
|
|
|
RE: kdaj 8.12.2009 16:31:22
|
|
|
|
livia
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbi007 zdaj v tem času, ko razhaja nova gripa niti slučajno ne gremo nikamor! Vprašanje je bilo kdaj prvič na predstavo in ne ali hodite na predstave. Več pa ne bom komentirala, ker bi drugače lahko bili samo 3 mesece poleti družbeno socialni ostalo pa samo doma, al kako?
|
|
|
|
RE: kdaj 8.12.2009 16:53:21
|
|
|
|
ledenaa
|
barbi a ste potem vsi zaprti 24 ur na dan? kaj pa sezonska gripa? Ste potem tudi 24 ur na dan doma,brez obiskov ipd
|
|
|
|
RE: kdaj 8.12.2009 19:20:37
|
|
|
|
barbi007
|
ITAK
|
|
|
|
RE: Kdaj na obisk predstave? 8.12.2009 19:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ko je bil star eno leto in pol smo šli na lutkovno predstavo (službeni dedek Mraz)... je užival!
|
|
|
|
RE: Kdaj na obisk predstave? 8.12.2009 21:50:14
|
|
|
|
honey
|
Pri dveh letih mislim, da smo šli gledat predstavo Grdega račka. Pa mu je bilo zanimivo. Ampak še raje kot v gledališče hodi v kino, pravi, da je bolje, da se več dogaja . Drugače ga pa redno, kadar je v našem kraju organizirana igra, peljem in je zmeraj lepo gledal in ni bil nikoli problem. Jaz sem še vedno mnenja, da greš in poskusiš, saj drugače lahko še vedno prostor zapustiš. Seveda sem se pa od začetka vedno usedla nekam za rob.
|
|
RE: Kdaj na obisk predstave? 12.12.2009 13:17:40
|
|
|
|
onur
|
hvala za odgovore. no pa smo se z malčico danes odpravile in šle na predstavo. je 45 minut sedela in nepremično gledala. upam, da ni prvič in zadnjič. trkam.
|
|
RE: Kdaj na obisk predstave? 27.1.2010 13:52:36
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur hvala za odgovore. no pa smo se z malčico danes odpravile in šle na predstavo. je 45 minut sedela in nepremično gledala. upam, da ni prvič in zadnjič. trkam. Naš je star 14 mesecev, to je najbrž prehitro a ne?? Ne vem več kam naj ga vozim popoldne, ker vedno hoče nekam it....kr pravi papa in maha zraven,...in zdaj ko je mrzlo se mi ne ljubi bit cele popoldneve v šoping centrih....
|
|
|
|
RE: Kdaj na obisk predstave? 27.1.2010 13:57:01
|
|
|
|
viv_
|
Od dveh let naprej obe redno hodita na gledališke predstave. Do tretjega leta sem hodila z njima, zdaj gresta pa lepo sami. Hodimo v Kranju v Krice Krace. Peljem jih tja, jih tam oddam in potem čez pol urice pridem iskat.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?