jeny
|
Lep predpraznični pozdravček! Zopet se obračam na vas v upanju,da mi poveste kaj naj še storim! In sicer zamuja mi menstruacija,zadnjo m sem imela 4.11.09 z partnerjem sva se odločila,da delava še na enemu sedaj je že 31 dni,moji ciklusi so redni od 24 do 26,do sedaj nobeden ni bil čez 26,m imam vedno 5-6 dni,pred m so vedno neznosne bolečine v križu in v spodnjem delu trebuha. Zdaj se pa že cev mesec počutim odlično,nič bolečin,pred tednom dni mi je bilo vsak dan po malo slabo,če ne dopoldan pa popoldan,zelo napete prsi imam že 14 dni hodim kot utrgana na vodo,tudi ponoči po trikrat. Danes ponoči nisem nič spala ker me je neznosna bolečina spremljala do jutra v spodnjem delu trebuha in celo dopoldne me po malo špika in ker me zanima če sem sem opravila že tri teste,najprej tistega v katerem sta dva lističa-nič,nato čez teden dni Pregnancy cassette-nič in danes First Sing palčko in zopet -nič ...ker si zelo želimo in da bi test končno pokazal smo resnično zdaj vsi slabe volje,mene pa po vrhu še skrbi zakaj ne pokaže če na vseh testih piše,da po izostanku m bi moral pokazati ,meni pa nič! Kaj naj še naredim,naj se obrnem na splošno zdravnico,da mi odvzame kri ali na ginekologinjo? Prosim svetujte mi še ve,HVALA!!
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2009 21:35:52 >