Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 10:55:49
|
|
|
|
malecka
|
ja mi smo kupili za na plažo-plažni šotor- v sparu v Novem mestu.Mere pa so 240+120+120.Ja če ga imajo tle je v Ljubljani ziher.Pojdi pogledat.:kuza:
|
|
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 11:45:36
|
|
|
|
jožica-2
|
Mi smo ga kupili prejšnji teden v baby centru (BTC), kjer ga imajo tudi razstavljenega. V bistvu je tak polšotor, kot nadstrešek. Mu pa manjka ena palica :( in ga moramo iti zamenjat). Še dobro da smo ga poskusili sestavit 10 dni pred dopustom. Cena pa je cca. 5000 SIT. LP Joži
|
|
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 11:56:05
|
|
|
|
Mojca20
|
Mene pa zanima, če je res pod tistimi šotorčki za na plažo tako neznonsko vroče? Zanj se zanimam, pa se bojim da se bo mali spodaj skuhal.
|
|
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 12:23:21
|
|
|
|
darja72
|
Imajo jih tudi v trgovinah Maya Maya. Vroče je pa itak pod vsakim šotorom...
|
|
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 13:07:59
|
|
|
|
malecka
|
Ja tale plažni šotor je tud polšotor.Cena pa je bila enkrat nižja 2.000:bravo: Mogoč zato, ker ni kupljen v baby centru:zmeden:Sem opazila, da je tam veliko stvari dražjih...
|
|
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 15:20:56
|
|
|
|
maja&m
|
Jaz sem ga lih dans kupila,sam ga morm zdej še sprobat in postavt.Aja.cena je bla pa okol 1700Sit.Poceni ne? Sam pa žal nismo iz Lj.Je pa iz ERE. Maja
|
|
|
|
Baldahinček.Kje ga lahko kupim? 21.6.2005 15:22:37
|
|
|
|
maja&m
|
Aja,če bi ga rada mela,ti ga lahk nabavm,in če si iz LJ.ti ga lohk v četrtek prnesem,ko grem na izpit. LP Maja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?