Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 9:54:59
|
|
|
|
.ču
|
Teja hvala za info:)sam ne vem kako bo Vesna tole prenesla:zmeden2:ko sm vas jes zadnč povabla na koncert Severine,me je opozorila nej vpišem med dogodke,čez cajt pa so temo zradiral:( Zgleda,da tle gor še zmerej vela,da eni lahko pišejo vse kr hočjo pa jih ne bo noben radiral....eni pa smo mal omejeni:(na žalost... Pa ne mislm zej tebe,Teja:love: Lp
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 9:57:12
|
|
|
|
dory
|
bom pa se ke prlimala :)...sam kwa k je tle bl bran k dol :zmeden:
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 9:57:29
|
|
|
|
dory
|
Bomo dal vesni en tretma po zelji pa bo :)
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 9:59:29
|
|
|
|
ZARA
|
Poglej ti zdej njo, podkupovalko ljudi...
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 9:59:57
|
|
|
|
TaRe*
|
Teja...a v Kranju?:racka:
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 10:00:57
|
|
|
|
dory
|
Ja v kranju..tam k je bla trenca vcas :)
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 10:05:19
|
|
|
|
.ču
|
Sej bi ji jes tud zrihtala,da bi zaston pršla na Severino,če bi hotla:)....ji pa že ni všeč zgleda... U zdej se ji more nek kolcat hik,hik,hik,.... Sej vse ok,sam k je pa ziljon tem na smrekce in zvezdice in točke takšne in drgačne,pa rab zlo velik cajta,da se končn oglasi in pove,da se pa mal pretirava... Sorry Vesna,sej te mam :love:drgač
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 10:21:12
|
|
|
|
baguSka
|
teja še men zrihti drugač te bom zašpecava!!!!
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 10:29:52
|
|
|
|
baguSka
|
lejo zdej gorenjko 8)
|
|
|
|
center dobrega pocutja na gorenjskem 21.6.2005 11:05:33
|
|
|
|
vesnaRR
|
Komu se bo kolcalo ko bo nov forum z moderatorji ki vas bodo brez milosti selili na pravo mesto, bomo še videli:)-:)-:)- Nekako ima vsaka stvar svoje mesto, že tako je tukaj kar precej razpuščeno... Zato dogodki v svoj zavihek, mali oglasi v svojega, srečanja na svoje mesto. Recimo da dovolimo dogodke vpisat na forum Srečanja... Reklame ne dovolimo na forumih (zavedajte se, da vam ravno reklame omogočajo čvekanje tu gor), dovolimo pa informacijo, kje je tu meja je precej težko določit, ampak če mi vi sami napišete da je to reklama, pa da tam celo delate, hmm, olajšate mi delo:hudicek: To odločanje v levo ali desno, verjemite, ni tako preprosto. Sicer pa še vedno velja ponudba za moderatorstvo. O tem da bo ta tema kasneje zbrisana, mislim, da mi ni potrebno posebej razlagat. In da vsi poznate moj 'naslov', če se zgodi da sem kje kaj spregledala. Lp, Vesna
|
|
|
| Stran: [1] |
porodPrvega otroka sem rodila:pred dopolnjenim 37. tednom (
24%)
med dopolnjenim 37. in 38. tednom (
6%)
med dopolnjenim 38. in 39. tednom (
8%)
med dopolnjenim 39. in 40. tednom (
18%)
točno na PDP (
8%)
po PDP (
36%)
Število vseh glasov: 362Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!