Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 15:49:21
|
|
|
|
NinaNiki
|
To zanima tudi mene, hvala za vprašanje
|
|
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 16:26:11
|
|
|
|
hothien
|
Ni za kaj, zdaj pa še počakajva na odgovor.
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 17:21:10
|
|
|
|
anajmad
|
Dvomim. Jst imam odločbo o dodatku in na podlagi tega sem dobila tri dni dodatnega dopusta.In tako tudi piše na MON-u(forum otroci s posebnimi potrebami).
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 4.12.2009 22:49:21
|
|
|
|
ely*
|
tako kot je napisala anajmad, to ti pripada samo na podlagi odločbe o dodatku za nego
|
|
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 5.12.2009 8:20:05
|
|
|
|
bozza
|
Moj bratranec ima hčeri s celiakijo in na podlagi tega dobi po 1 dodatni dan dopusta za vsako.
|
|
|
|
RE: Dodatni dnevi dopusta na podlagi odločbe ... 5.12.2009 11:26:18
|
|
|
|
uwaga
|
Najbolje, da se obrneš na delodajalca in vprašaš. Moj partner je vprašal v službi, ko še nismo imeli odločbe o dodatku za nego, so pa vedeli, da ima hči zdravstvene težave in odločbo o usmerjanju za šolo. Pogledali so odločbo o usmerjanju, potem pa rekli, da to ni dovolj zato mu je zdravnica napisala potrdilo, da je hči otrok z gensko okvaro in da mu pripadajo dodatni dnevi dopusta. Dobil je tri dodatne dni. Skratka vprašaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?