|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 0:45:03   
Anonimen
Lep pozdrav!

Upam, da vse predpostavljamo, da so nam naši trenutni partnerji zvesti...

Skoraj zagotovo pa imamo kakšno izkušnjo s partnerjevo nezvestobo iz preteklosti...

Zanima me, kako ste ugotoivile, da vas partner vara? Je povedal sam od sebe ali ste ve posumile? Če ste posumile, ali ste ga vprašale naravnost ali ste morale biti nekaj časa zasebne detektivke? In ko je bila njegova nezvestoba popolnoma jasna, kakšna je bila partnerjeva reakcija? Kako je to razložil? Ste mu oprostile, se mu maščevale ali ste ga zapustile?

Mimogrede - ne sprašujem zato, ker bi bila sama v takšni situaciji... Zaenkrat še ne...

Pa-pa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 6:35:37   
dory
A kako sem jaz izvedla..jah mal zapoznelo ker sem bolj naivne narave..sem pa dobivala skrivna sporocila za katere sem mu povedala...pol pa sem po nakjucju spoznala njegovo ljubico in pol k sem zacela sumit sem tudi sredi noci prispel sms prebrala...zadela terno...kaj sem nardila..brcnila ga tja kamor si zasluzi...to pa sigurno ni ob nama...

Jaz zaupam 100%...ko se me izneveri ni vec popravnih izpitov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 6:37:58   
CUKRČEK
Jaz ful sovražim nezvestobo,razen če oba vesta za to in to počneta z odobravanjem drugega(tudi taki so....čeprav potem to najbrž ni nezvestoba).
Po moje se pri partnerju vidi oz. opazi da je nezvest. Če imata dva res pošten odnos, potem partner ne more skriti skakanja čez plot.
Midva sva se že od začetka pogovorila o tem.....da si pač poveva, če do tega pride oz. če rata med nama taka vrzel, da ne bi mogla več "sfolgati" skupaj, potem si prej poveva kako in kaj. Da ne pride do nepotrebnega kreganja....oz do več užaloščenosti, kot je potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 6:39:13   
tesa
Sama za svojega dam skoraj roko v ogenj, da mi za enkrat še ni bil nezvest. Čeprav je to zelo težko trditi. Poznam primer(pri moji prijateljici) katera je imela krajše razmerje s poročenim moškim.
Bil je baje najboljši mož in oče in žena ni niti pomislila na to, da bi jo lahko sploh varal.Verjetno tudi nikoli ni izvedela, saj sta kmalu prekinila stike s mojo prijateljico.
Po moje moraš biti prvo pazljiv pri telefonu. Začne ga skrivati, morda začne dobivati sporočila, ali ima celo nov telefon.Veliko visi na netu tudi ko že spiš(klepeta preko chata ali piše na mail). Začne zamujati
in je več odsoten.Te ne posluša kaj govoriš in mu je vseeno kakšna si ali kaj govoriš...Več zapravi denarja.. Skratka več je stvari pri katerih lahko sumiš, da nekaj ni v redu. Lahko je ena od teh stvari ali več. Lahko pa je le tvoj instinkt, ki pa ni nujno, da je pravi.
Po moje v teh časih niti ne iščejo toliko zgolj seksa, kot nekoga s katerim se pogovarjajo, se oprejo na njih , ker žene doma pač nimajo časa.Skratka s svojimi možeki se čim več pogovarjajte, crkljajte, si zaupajte pa vam-nam ne bodo pobegnili drugam.
Lp:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 7:41:24   
m jana
Mene je moj prevaral! Ugotovila sem po sms ki ga je dobil na telefon! Pisalo je: Prezivi lep vecer v mislih z mano! Skoraj sem se onesvestla! Bilo je eno uro pred polnocjo za silvestrovo!!!!
Kasneje sem ugotovila da je trajalo dva meseca! Otroka sta bila oba bolana! Imela sem 8 tednov bolniske zapored-koze, gripa, vnete uhice, napacen antibiotik in zato alergija...! Vem da sem delno kriva jaz ampak ce bi lahko cas zavrtela nazaj bi naredila ENAKO! Doma bi bila z otrokoma! Imeti otroka pomeni zame brezpogojno ljubezen in skrb za njiju!
Ocitno ni pravi zame! Na zalost sva se vedno skupaj ker nimam moznosti odit od njega! (nimam stanovnja, groznje da me bo ubil, pretepi, enkrat je delal samomor ko sem hotela odit)!
Pravijo da upanje umre zadnje!
Jaz vem da bodo prisli svetli dnevi tudi zame!
Sicer pa je super oce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 7:45:24   
Pupica
Pri meni je bilo tako, da je revež začel fulll delat.He he sam dnarja ni blo nč več k prej. Jaz ko sem več delala, sem prinesla vsaj še no plačo domov(med dopustom sem šla v kolonijo z otročki,pomagala bivši šefici)...
Ja telefon mi je bil še vedno dosegljiv vendar po 7 letih ti na pamet več ne pade, da bi ga v roke vzel in pogledal.
Pa še blontno zaupljiva sem, tko da sem vprašala direkt, kako je na stvari, odgovor je bil:nič!OK, pol nič.No ta nič zdej živi pri njem, in je njegova sodelavka.

In jaz sem ji full hvaležna:)-Če ne bi bilo tega niča, ne bi spuznala mojga:hudicek::)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 8:02:20   
k1
Hja, jaz bi glede prvega :hudicek: :bravo: lahko mehiško nadaljevanko posnela - sploh ni za govorit, za drugega :hudicek: je tudi njegova mama dala roko v ogenj, da njen sin pač nima druge...No, še dobro, zdaj vsaj vem, kako zlatega moža :love: imam in da tisto prej sploh ni bilo pravo življenje. :bravo::bravo::bravo: Tudi jaz sem jim hvaležna, da so bili tako pokvarjeni... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 9:12:52   
smrka
Moj mi je tudi na zacetku delal scene. Najrajsi nebi govorila. Vendar se je zdaj popravil. Posledica vsega tega pa je, da mu neverjamem vec 60%. To pa zato, ker imam se zmeraj strah vcasih.. sploh ko zazvoni telefon, ali ko gremo na pocitnice na hrvasko. Mogoce sem ratala vec ljubosumna - ampak, sem si rekla da so to zadnje njegove napake, naslednjic brez besed bi spakirala in sla.
:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 9:19:54   
Gina
Oh, kje pa, moški večinoma ne bi priznali tega, da kakšno imajo. Niti svojemu najboljšemu prijatelju ne.

Kako sem vedela:
- hodil je precej kasneje domov
- kar naenkrat je njegov faks trajal 3-5x na teden, kar lepil je listke, obvestila po stanovanju, kao iz faksa, ki so prišla po mailu, da imajo spet predavanja
- začel se je ful oblačit, kupoval si je nove stvari
- kar naenkrat je bilo pri hiši ful moške kozmetike, kar naprej se je nekaj mazal in parfumiral
- domov je nosil plišaste igračke in klasične poklončke, ki jih ženske kupujejo svojim:love:, pa jih dajal otrokoma!
- ko je zvonil mobi, se je kar kam zaprl, da ga ne bi poslušali
- dobival je več sms-ov kot prej
- začel je skrivati mobi
- enkrat sem se po strašno dolgem zvonjenju oglasila na mobi, pa je ženski glas rekel: o, aja, no! in prekinil
- kar naenkrat je hotel seksati čisto drugače, kot prej, kar naenkrat mu več nič ni bilo všeč
- kake 2x je prišel domov popraskan po hrbtu
- včasih je imel lase po puloverju (ženske seveda)
- v avtu sem kar naenkrat našla kasete z budistično glasbo, pa domov je prinašal stvari, vezane na budizem (3x lahko ugibaš, kakšne vere je njegova:love:)
- poleg te muzike sem našla še drugo, ki je do tedaj sploh ni poslušal
- kadar je šel v trgovino, ga ni bilo po 3 ure skupaj nazaj ob sobotah
- ugotovila sem (kasneje, ko sem bila že zihr, da jo ima), da dela vedno po 44km, kadar gre v "trgovino"
- enkrat je pustil po nesreči na mizi slike iz službene zabave, kjer sta bila oba gor, plesala, oz. ne eni mu je ona v naročju sedela
- čisto po nesreči sem našla čestitke in ljubezenska pisma od nje (no, takrat mi je pa dokončno postalo jasno, ker prej je ves čas zanikal, da si domišljam, mi je govoril)

Najbrž je bilo še kaj, pa se ta hip ne spomnim. Aja, kaj sem naredila, takoj ko je bilo možno sem pobrala otroka in se odselila. On je še danes z njo. Vsi smo srečni, da je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 9:43:20   
smrka
saj je kar zalostno ko berem kar pisete.. mogoce bi jim bilo najboljse jajca prvo odrezat potem jih poslat naj grejo drugi. Mal sem kruta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zvestoba ali nezvestoba?
21.6.2005 10:07:49   
soncece24
Mene je bivši varal. In sicer s svojo bivšo. Svašta se dedci spomnijo. Mela sem ga na sumu, ker si je pri meni vedno gsm ugasnil, samo je sveto trdil da se mi meša in da sem bolano ljubosumna itd. Potem pa sem mu v avtu enkrat našla policijski zapisnik, oni ko pihaš pa ti ga dajo, in sicer iz kraja kjer je njegova bivša doma in iz časa, ko je meni rekel, da je delal. Mislim halo. Če je že k njej hodu pa ga je tam policija ustavla bi vsaj toti kos papirja v smeti vrgu. Sicer sem pa vesela, da se je to zgodilo, ker če se nebi verjetno ne bi nikoli spoznala mojega sedanjega dragega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?