Gina
|
Oh, kje pa, moški večinoma ne bi priznali tega, da kakšno imajo. Niti svojemu najboljšemu prijatelju ne. Kako sem vedela: - hodil je precej kasneje domov - kar naenkrat je njegov faks trajal 3-5x na teden, kar lepil je listke, obvestila po stanovanju, kao iz faksa, ki so prišla po mailu, da imajo spet predavanja - začel se je ful oblačit, kupoval si je nove stvari - kar naenkrat je bilo pri hiši ful moške kozmetike, kar naprej se je nekaj mazal in parfumiral - domov je nosil plišaste igračke in klasične poklončke, ki jih ženske kupujejo svojim:love:, pa jih dajal otrokoma! - ko je zvonil mobi, se je kar kam zaprl, da ga ne bi poslušali - dobival je več sms-ov kot prej - začel je skrivati mobi - enkrat sem se po strašno dolgem zvonjenju oglasila na mobi, pa je ženski glas rekel: o, aja, no! in prekinil - kar naenkrat je hotel seksati čisto drugače, kot prej, kar naenkrat mu več nič ni bilo všeč - kake 2x je prišel domov popraskan po hrbtu - včasih je imel lase po puloverju (ženske seveda) - v avtu sem kar naenkrat našla kasete z budistično glasbo, pa domov je prinašal stvari, vezane na budizem (3x lahko ugibaš, kakšne vere je njegova:love:) - poleg te muzike sem našla še drugo, ki je do tedaj sploh ni poslušal - kadar je šel v trgovino, ga ni bilo po 3 ure skupaj nazaj ob sobotah - ugotovila sem (kasneje, ko sem bila že zihr, da jo ima), da dela vedno po 44km, kadar gre v "trgovino" - enkrat je pustil po nesreči na mizi slike iz službene zabave, kjer sta bila oba gor, plesala, oz. ne eni mu je ona v naročju sedela - čisto po nesreči sem našla čestitke in ljubezenska pisma od nje (no, takrat mi je pa dokončno postalo jasno, ker prej je ves čas zanikal, da si domišljam, mi je govoril) Najbrž je bilo še kaj, pa se ta hip ne spomnim. Aja, kaj sem naredila, takoj ko je bilo možno sem pobrala otroka in se odselila. On je še danes z njo. Vsi smo srečni, da je tako.
|