Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če se pa tole uresniči.... 20.6.2005 22:16:49
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Ja, tole pa moram deliti z vami... Grem jaz zadnjič s Tio na sprehod in takole malo razmišljam. O tem in onem. In kar naenkrat začnem na vso moč razmišljati o tem, kako bi bilo pa res mogoče imeti še kakšnega otročka enkrat v bližnji prihodnosti... Pa zagledam kako proti meni gre ena prijetna ženska srednjih let, ki se mi že od daleč smeje. Pa pride do mene, se ustavi, se prime za usta in reče: OJOJ, jaz sem pa mislila da peljete dvojčka na sprehod. Sem kar dvojčka VIDELA. Veste, to pa pomeni, da jih boste naslednjič imeli. Jaz sem včasih PREROKOVALA, veste. No, pa spomnite se takrat name!!!!! In je šla. Jaz sem pa z mravljinci po telesu, kot prikovana obstala tam.:zmeden2: In če se tole uresniči.... hja, potem sigurno ne bom kriva za izumrtje Slovencev :bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- Pa LP, :pika:
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 20.6.2005 22:21:41
|
|
|
|
**Petra**
|
No, le glej, da ne pozabiš te gospe. Mislim, da če se uresniči njeno "prerokovanje", da se je boš še dobr spominjala. In kaj praviš na to, da ti na UZ povejo, da v trebuščku bijeta dva srčka? Presenečenje, a? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 20.6.2005 22:22:26
|
|
|
|
Trebnje
|
Zdaj pa veselo na delo,da vidimo,če je teta uganila!;)
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 20.6.2005 22:22:35
|
|
|
|
smrka
|
ful dobro.. polj bos imela pa 3 pikapolonce. :kuza:
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 20.6.2005 22:22:36
|
|
|
|
neja
|
Moja nočna mora:(:(:(:(:(
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2005 22:23:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 21.6.2005 6:43:54
|
|
|
|
tesa
|
JA nikoli ne veš, mogoče pa res dobiš dvojčka:)- Zdaj so tko pogosti, da kar ne moreš verjeti. Pri nas so bili v enem letu kar 2x. Moj brat in bratranec sta dobila kar po dva sina. Madonca še dobro, da je bil pri nas samo eden:zmeden2:
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 21.6.2005 7:46:19
|
|
|
|
biba77
|
Kje je to bilo?? Jaz bi tudi srecala eno tako!! :):):)
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 21.6.2005 8:13:23
|
|
|
|
lutka
|
tudi meni je enkrat šlogarca iz kave prerokovala , da bom imela dvojčke:zmeden:................na, po šestih letih smo jih pa res dobili:bravo::bravo: nikoli ne veš.........pusti se presenetit ;) lp
|
|
|
|
Če se pa tole uresniči.... 21.6.2005 9:08:33
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Joj, Lutka, že tako sem globoko v sebi začela verjeti, da morda pa res... Enkrat... In potem ti poveš kako je bilo pri tebi... ASTRA, kar v Celje pridi na kak izlet! :pika:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?