|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bitje srčka
3.12.2009 13:20:43   
ninkica
Pozdravljene!

25.11 sva imela z možem nuhalno svetlino.Vse je bilo v redu zelo nizka verjetnost je za napako.
Ko je začela meriti srček,ga je zbudila in dvakrat je imel utrip 178 in dvakrat 183.183 je čez mejo zato,ker meja je 180.
G je rekla ,da ga je lahko tudi tako vnzemirila in da je imel zato tak utrip?
Mene pa vseeno skrbi.

Potem,sem dala še kri in izvide še čakam.Ali je imela katera podoben primer?

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bitje srčka
3.12.2009 14:24:29   
divans1
Vse je v redu, ne skrbi, tudi plodu se utrip spreminja kakor nam. Pa če si bila ti mogoče tudi malo živčna, tudi to lahko vpliva.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2009 16:03:31   
Hope2
Naš fant je imel vedno utrip okoli 180, pa je z njim vse okuser posted image . Celo v zgodnji nosečnosti to nič ne pomeni, imajo velikokrat tako visoko frekvenco in ja tudi tvoj občutenje oz prehrana (npr kava ali čokolada pred UZ, tekanje, stopnice, vznemirjenost) na njega vpliva.  Pravijo tudi, da baje imajo punčke večje število utripa, ampak naš fant ni punčkauser posted image , torej tudi to nič ne pomeni

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2009 20:37:25   
ninkica
Ste me malce potolažle.Sem malo mirna,ampak nekaj v meni mi pa še vedno ne da miru.
imam pa take rezultate:
bpm183
CRL51,5mm
NT1,5mm
BPD19,0mm
No ,da še napišem še rezultate kromosov:
Trisomy 21                         
1:1066
1:5328
Trisomy 18
1:2444
1:7406
trisomy 13
1:7708
1:654
No zadnji rezultat je,zato tak,da ker je vnesla 183 utrip srčka in ne 178.
lep večer

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2009 11:55:43   
ninkica
Pozdravljene!
Sem dobila še krvne izvide in so zelo dobri oz.super.Tako,da se nimam zaradi srčka nič za sekirat.
Tveganje se je še zelo zmanjšalo od nuhalne.user posted image
Naslednji pregled imam v 16.tednu in takrat mi bo G naredila še en UZ,da malo vidi kako bo srček bil.user posted image
Sicer komaj čakam da ga ponovno vidimuser posted image
lpuser posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2009 18:19:58   
divans1
No vidiš!!!! Super, le tako naprej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?