|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sir
3.12.2009 11:16:22   
PetraSkok
to vprašanje se navezuje na predhodno vprašanje kjer sem pozabila vprašati še - katero kislo smetano pa dajete otroku? Pa še to, kako je pa s siri - kdaj in kateri sir lahko ponudite. Mi smo stari 10 mesecev, pa ji še kisle smetane in sirov nisem dajala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sir
3.12.2009 11:39:40   
miapia
Jaz sem ji dala nekje pri 7 mes, sir malo kasneje. Sicer tega ravno ne prakticiram, ji pa namažen kruh s kremnim sirom. trdi sir pa tako malo za pobiranje koščkov s krožnika. Kisle smetane pa ravno ne. Uporabljam pa smetano sladko ali pa za kuhanje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2009 11:48:22   
Hope2
Pri 10 mesecih je že jedel sir, nariban na testeninah 8npr jošt polnomasten) ali pri 11 mesecih pa na domači pizzi. Tudi na domači sirivi štručki.
Kisla smetana tudi ni problem, v kremne juhice, v krompir, zelenjavo, ma kamor koli jo lahko uturiš

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2009 12:24:56   
Katy78
Kislo smetano in sir sem mu začela dajati takrat, ko naj bi se začelo uvajat jogurte in skute, to je nekje po 7. mesecu. Kislo smetano dajem navadno, itak poznam samo eno vrsto, tisto v istih lončkih kot jogurt. Mu jo pa ne dajem prav pogosto, ker ni potrebe, saj poje vse, kar dobi, tako da niti ni potrebe, da bi mu s smetano izboljševala okus. Dam jo pač tja, kamor se mi zdi, da mora biti zraven. Na kruhu mu je pa še nisem probala dat. Sir (polnomasten, Jošt, gavda, ementaler...) pa mu naribam na testenine ali v kakšno omako za testenine, tudi parmezan sem že noter naribala, zelo rad pa ima sirni namaz na kruhu.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2009 13:04:30   
Najaa
Stara bo 10m in je te dni ravno probala prvič namazan sir na kruhu. Kislo smetano pa že nekoliko prej v hrani.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2009 13:12:56   
Urska09
Sir (različne vrste, tudi parmezan) od cca. 8 mes. dalje. Nariban v hrano. V koščkih še ne.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2009 10:07:02   
hedviga
Naša dva jesta topljeni sir v hrani, če paše notri, tudi parmezan sta že jedla okol 7 meseca. Ostalih niti nisem probala, je pa ideja ja tole s koščki, če se le ne bosta spet davila...Še dobro da kaj poreberem..user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.