Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
štorklja za nošenje otroka 20.6.2005 21:03:15
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Majko mila, mi se ne znamo noter stlačit. Mala je ko kup krompirja v tisti vreči. Ni čudno, da je začela tulit ko nora. Bom rabila inštrukcije. Hm...
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 20.6.2005 21:04:11
|
|
|
|
teta beta
|
Pred nekaj časa je bila debata o home-made štorkljah na temlem linku: http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=44476&idk=100 in na enem, ki je omenjen v tej debati, so tudi navodila, kako se nosi v različnih položajih oz. kako se ga da noter ipd. Mislim, da na sleepingbaby.net, ampak zdajle nisem ziher. Je tudi mene kar malo strah, kako spraviti malo štručko not brez nezgod... :zmeden2:
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 20.6.2005 21:08:06
|
|
|
|
teta beta
|
Aha, zdaj najbrž ni pravi čas, da te vprašam, kako si zadovoljna s štorkljo :zmeden:?
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 20.6.2005 22:17:52
|
|
|
|
smrka
|
men se pa zdi ta storklja prov smesna in ni komot za otroka, saj je notri ves zvit. Je boljsi kengerujcek.
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 20.6.2005 22:24:32
|
|
|
|
san
|
joj jst svoje nisem znala nosit, pol sem jo pa sosedi posodila in jo je nosila v storklji celi dve leti in tamala je ful uzivala in ravno tako njena druga puncica. no drugega sem pa nosila v kengerujcku pa ravno tako ni bil zadovoljen in smo ga oddali. storklja je baje super dobra sam prav mors malega notri dat, zal vem le to da je soseda pod otroka polozila tanjso blazinico. veliko srece pri nosnji lp s
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 21.6.2005 8:34:45
|
|
|
|
Teja N
|
Jaz sem štorkljo vedno najprej razprostrla na kako podlago (npr. posteljico od malega), ga dala not in si jo šele potem nataknila, tako se mi je zdelo še najlažje. Mali mi je vedno not zaspal, ko sem ga nosila. Samo probleme smo imeli pol s tem, kako ga dat nazaj v posteljico, ne, da bi se zbudil.:ups: Sem se velikokrat kar z njim vred vsedla na udoben stol, da je mali:hudicek: spal.... Lp, Teja:)
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 21.6.2005 18:59:43
|
|
|
|
teta beta
|
Evo, Ropotuljica, sem ti poiskala direkten link, mogoče bo še kateri prav prišel. Navodila so po korakih, opremljena s slikcami: http://www.sleepingbaby.net/wearing/index.html lp :)
|
|
|
|
štorklja za nošenje otroka 21.6.2005 20:10:11
|
|
|
|
Ropotuljica
|
O, teta beta, super! Hvala! Bom poskusila, pa javim potem, ali nam je uspelo! Hvala še enkrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kje ste si "spletli gnezdo"?frufruna svojem (
45%)
pri svojih starših (
20%)
pri njegovih starših (
26%)
podnajemnik (
10%)
Število vseh glasov: 358Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!