|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija med nosečnostjo
20.6.2005 17:58:30   
bevetko
Zanima me ali je možno, da imam menstruacijo v osmem tednu nosečnosti? Nekaj kapljic krvi sem opazila, krčev nimam, zgleda vse kot menstruacija, pa še datum bi ustrezal, se je kateri že to zgodilo?
Moram na urgenco - je pa le nekaj kapljic krvi. V sredo imam pregled pri G.
:zmeden2::nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.6.2005 18:11:10   
Grascakinja
PREC IN TAKOJ NA URGENCO! Upam, da si že tam!!!!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2005 18:31:43   
eva1
Ja takoj h G!!!! Srečno!!!!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2005 18:33:39   
benika
Upam, da si že na urgenci!!!!!!!!!!!!!!!!!Sporoči, kako in kaj.

Srečno in :miska:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2005 20:17:20   
Nannn
mozno da imas ene vrste M...odvisno cist kaksna je kri...jest sem imela tud krvavitve in sem takoj letela na urgenco cez en mesec pribl.pa sem spet krvavela ampak takrat bolj temno rjavo...sva se z mojim in G pogovarjali in mozno da je ene vrste M...upam da si je z tabo vse v redu...

Srecno Nannn :morje:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2005 10:34:05   
dadica
možno da je M ampak je vseeno bolje če greš k G da ti naredi uz.Držim pesti in javi kako si uredila!
LP dadica

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?